banner

Tőzsdejáték 2021/22

Szerző:

Tisztelt Diákok, Tanárok és Érdeklődők!

A Közép-európai Brókerképző Alapítvány – fő szakmai partnereivel, a Budapesti Értéktőzsdével és az Erste Befektetési Zrt-vel együtt – idén ősszel is meghirdeti a Tőzsdejáték Középiskolások versenyt. Az idei verseny már a 22. a sorban!

A verseny célja a pénzügyi kultúra és ezen belül főleg a befektetésekkel kapcsolatos készségek és ismeretek bővítése, ugyanakkor a sokéves tapasztalat szerint a legjobbak számára a tőkepiaci karrier nulladik állomása ez a verseny. A verseny során nemcsak az általános pénzügyi és befektetési ismeretek bővülhetnek, hanem a cél a készségek és képességek fejlesztése – a feladatok kialakításánál is erre fókuszálunk!

A versenyben továbbra is 3 fős csapatok vehetnek részt, a feltétel mindössze a középiskolás jogviszony megléte. Minden csapatnak lehet felkészítő tanára, de ez nem kötelező. További szabályok a Versenyszabályzatban!

A legfontosabb dátum a jelentkezéssel kapcsolatban: a regisztráció már aktív, a határidő 2021. november 3., amikor maga a verseny is kezdődik. Fontos, hogy két helyen is kell regisztrálni: az Ilias rendszerben és az Erste Trader rendszerében, hiszen a versenyünk komplexitása ezt megköveteli.

A verseny három fő szakaszból áll:

1. Selejtező, mely két ágon folyik:

a) Tesztfordulók az Ilias felületen

b) Hozamverseny az Erte Traderen

2. Elődöntő

3. Országos döntő

A verseny legjobbjai természetesen értékes nyereményekkel gazdagodnak, hiszen nemcsak megnyerhetik a Budapest Institut of Banking 120 órás tőzsdei szakvizsga felkészítő tanfolyamát és az Erste Befektetési Zrt. nyári szakmai gyakorlatát, hanem értékes tárgynyereményekkel is gazdagodnak!

Tehát:

Szervezz csapatot és irány a REGISZTRÁCIÓ!

 

 

 

 

Cikkkategóriák:
Egyéb · Hírek

Hozzászólások lezárva.