Szakmai videók

Ebben a menüben azokat a videókat gyűjtöttük össze, amelyeket kifejezetten a Tőzsdejáték Középiskolásoknak! versenyzőinek készítettünk, könnyed stílusban, de ennek ellenére megfelelő szakmai tartalommal. Ezek segítenek megérteni a tőzsde és a tőkepiacok működésének az alapelveit, emellett készítettünk egy, az Erste Trader működését bemutató videót is.

A befektetések és a tőzsde

Befektetési döntések – Fundamentális elemzés 1.

Ebben a videóban Zoli bemutatja a fundamentális elemzés általános elveit, valamint kitér néhány vállalati és értékeltségi mutatóra is.

Befektetési döntések – Fundamentális elemzés 1.

Ebben a videóban Zoli folytatja a fundamentális elemzés eszközeinek bemutatását. Javasoljuk, hogy a Befektetési döntések – Fundamentális elemzés 1. videóval kezdd!

Technikai elemzés 1.

A videóban Andi bemutatja a technikai elemzés általános jellemzőit és két fontos témára tér ki részletesebben: a trendre, valamint a támaszokra és ellenállásokra.

Technikai elemzés 2.

A technikai elemzésről szóló 2. videóban Andi bemutatja a mozgóátlagokat és kitér néhány gyakori alakzatra is, emellett felhívja a figyelmet a technikai elemzés buktatóira is.

További szakmai videókat találsz itt a YouTube-csatornánkon!

Erste Trader videó (készítette Antal Tibor Kende, a 2014/15-ös verseny győztese)

Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy az Erste Trader platformról a „Szakmai cikkek” menüpontban is találhatóak segédletek, illetve természetesen az Erste oldalán is.

Kérdések esetén keressétek az Erstét:

helpdesk@erstetrader.hu

Erste Trader Ügyfélszolgálat: 06-1-2355-151