Tisztelt Csapatok! Az 1. teszt sikeresen lezajlott. A fordulókat követően jellemzően a top 20 mezőnyét publikáljuk, most azért szerepel több, mert 38 csapat is maximális pontra teljesített! ..

A verseny első szakaszában hetente publikáljuk az Erste Trader élmezőny állását. Mint látható, egyelőre nem sikerült számottevő profitra szert tenni egy csapatnak sem, de ez még csak az első ..

Erste Trader állás, 2022. 01. 13. Már csak két kereskedési nap van hátra a hozamversenyből, az állás viszont továbbra is szoros és nemcsak a top 10 csapat között. Kérdés, hogy […]

Az Erste Trader-es kereskedési versenyen, az utolsó napokban egyelőre nem történek jelentősebb változások. A vezető csapatok inkább kivárásra játszanak, míg az őket követő csapatok sem mertek ..

Az Erste Trader-es kereskedési versenyen, a piaci turbulenciáknak köszönhetően történek változások. A csapatok közül a vezető Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium RoaringKitty (csapattagok: ..

Az Erste Trader-es kereskedési versenyen, a piaci feltámadásnak köszönhetően számos csapatnak sikerült az egyenlegét gyarapítania, közülük továbbra is toronymagasan kiemelkedik a Békásmegyeri ..