banner

Szimuláció pótforduló november 16-18.

Szerző:


FRISS

A szimulációt november 16. 800 és november 18. 2359 között érhetitek el ismét. Minden csapat végigjátszhatja, a program pedig ismét értékeli a teljesítményt. Mivel a háromnapos sáv alatt várhatólag nem alakul ki olyan terhelés, mint november 9-én 1500 után, ezért a szimuláció futtatása sokkal gyorsabb és gördülékenyebb lesz. Így annak a kb. 230 csapatnak is javasoljuk az újbóli kitöltést, akik november 9-én érvényes megoldást tudtak beküldeni, hiszen a két eredmény közül a magasabb pontszámút fogjuk figyelembe venni. Figyeljetek oda arra, hogy ha a megadott idősávon belül (november 16-18.) egyszer játszhatjátok végig a szimulációt, azaz továbbra is érvényes az, hogy az adott döntéseket nem lehet visszavonni. Ha valami miatt mégis félbeszakítjátok a játékot, akkor a legközelebbi bejelentkezéskor és játékindításkor a legutolsó döntésetek utáni jelenettel kezdődik újra a film.
 
A fentiek miatt a szimuláció eredményeit várhatólag november 21-én publikáljuk.
 
Kérdés esetén erre a címre írjatok: keba@brokerkepzo.hu
 

 
Tisztelt Diákok!
 
November 09-én került sor a „Tőzsdejáték középiskolásoknak” játék 2. fordulójára, a videós szimulációra.
 
Külső partnerünk, az Aleas jelzései alapján a csapatok többségének, időnként kisebb-nagyobb döccenők árán ugyan, de sikerült végigjátszani a szimulációt. Ugyanakkor több csapatnak nem sikerült végezni, vagy esetleg el sem tudta kezdeni a játékot*. Sajnos a www.kebaverseny.hu is elérhetetlenné vált, átmenetileg az Ilias bejelentkezési felületére navigáltuk az oldalunkat felkeresni kívánókat (http://keba.aleasgroup.com/)
 
*(A multimédiás tartalmak futtatása a rekordot döntő csapatszám miatt okozhatott gondot, aminek megoldásáról lejjebb írunk.)
 
Alapelv, hogy senki nem szenvedhet hátrányt technikai okok miatt. Így a közeljövőben pótfordulót tartunk (ugyanezzel a szimulációval). Ezen valamennyi csapat részt vehet, az is, aki esetleg november 09-én érvényes megoldást tudott beküldeni. (Az esetleges november 09-én beküldött és a pótfordulós megoldás közül a magasabb pontszámút fogjuk figyelembe venni, azaz nincs negatív kockázata egy újabb kitöltésnek).
 
A szimuláció végigjátszására a tervek szerint egy többnapos sáv lesz kijelölve, így elkerülve a november 09-i forduló során tapasztalt belassulásokat. A többnapos sáv alatt a csapatok bármikor elkezdhetik a szimulációt, de természetesen csak egy kitöltést fogadunk el. A pótforduló időpontjáról hamarosan tájékoztatunk benneteket, itt, a honlapon és emailben.
 
Megértéseteket kérve,
 
 
Kárpáti István
Közép-európai Brókerképző Alapítvány
1118 Budapest, Kelenhegyi út 43. B. épület II./5.
Mobil: 06 70-222-4240
 
Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük