banner

Start 2014

Szerző:

Kedves Diákok, Tanárok, Érdeklődők,

A 2014/15-ös KEBA verseny regisztrációs periódusa elindult.

A versennyel kapcsolatos tudnivalókat a „Röviden” és a „Szabályzat” almenüpontokban foglaltuk össze, de itt is felhívjuk a figyelmet néhány dologra:

1. A regisztrációs periódus alatt, azaz már a verseny előtt is lehet játszani egyéni „Tőzsde-kvíz” Facebook-os játékot. Ehhez regisztrálni sem kell. Néhány személyes adatra, melyet bizalmasan kezelünk, viszont szükségünk van a nyeremények miatt (lásd 3. pont). Részletesebben lásd a Tőzsde-kvíz játékszabály cikket! Hamarosan elkészülnek az új videóanyagaink, melyet itt és a Facebook-on találhattok meg.

2. A versenyre 3 fős csapatok regisztrálhatnak. Két regisztráció szükséges: először a weblapon, majd az Erste Trader felületén. Mindkét regisztrációnál ugyanazt a felhasználónevet (külön csapatnév csak a weblapon van, de látjátok majd) adjátok meg, az iskolai OM azonosítóval* kiegészítve. A regisztrációtok akkor fejeződik be, ha a megadott emailcímre érkező megerősítő linkre rákattintotok. A regisztráció határideje: 2014. október 13., hétfő.

*határon túli iskolák egy tetszőleges számsort adjanak meg

3. A kvízzel, a KEBA Akadémia menüpontban elérhető szimulációkkal és a regisztráció után már aktív Erste Trader-rel már a versenyre is gyakorolhattok, ugyanakkor már a verseny elindulása előtt értékes nyeremények várnak rátok, nem beszélve arról, ami a döntőben számíthattok!

              táblagépek                              tőzsdei szakvizsga tanfolyam                 nyári gyakorlat

 

További nyereményekért lásd: „Nyeremények” menüpontot!

A verseny hangulatáról lásd a 2013-as döntőn készített képsorokat:

4. További információkat találtok a honlapon, a Facebook-oldalunkon. Kérdéseket is feltehettek:

  • keba@brokerkepzo.hu
  • Üzenőfal
  • Facebook
  • 06 70 222 4240
Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük