banner

Staff

Szerző:


Tisztelt Diákok!

A selejtező lezárultával a legtöbb csapat nem tudja folytatni a küzdelmeket – de ez nem azt jelenti, hogy elköszönnénk tőlük! Reméljük, mindenki hasznosnak érezte a versenyt: amellett, hogy sokan közületek már most az átlagosnál lényegesen nagyobb befektetési ismeretekkel és tájékozottsággal rendelkeztek és az Equilor Trader felületét használva a gyakorlatban is megismerkedtetek egy online kereskedési platform használatával.

A "kereskedést" a selejtező lezárulta ellenére tovább folytathatjátok. Letölthetitek az Equilor oldaláról a játékban is használt verzió nyílt demó változatát. De emellett kipróbálhatjátok azt a kereskedési felületet is, amelyet az Equilor ügyfelei az ősz óta használhatnak: a Metatradert.

Természetesen nemcsak az Equilor felületén keresztül lehet elérni a tőzsdéket. Felhívjuk figyelmeteket, hogy hamarosan megjelentetünk egy-egy cikket más szolgáltatók (a Fio és az Erste Befektetési Zrt.) felületeiről, versenyeiről is, illetve körlevél formájában is kiküldjük azokat a regisztráció során megadott emailcímetekre (ha a csapatok más tagjai is szeretnék megkapni, jelezzétek ezt a keba@brokerkepzo.hu címen.) Ezen felületek demóverziójának letöltése, kipróbálása ugyanúgy nem jár majd semmilyen kötelezettséggel, mint ahogyan az Equilor felületének használata sem.

A verseny selejtezője a szervezők számára is sok munkát adott. Ahhoz, hogy a versenygördülékenyen menjen, illetve az esetenkénti hibák kijavítása is gyorsan megtörténjen, mindenképp fontos volt sokak munkája, a teljesség igénye nélkül: Saághy Bence (Equilor) és Horváth Dániel (Aleas) közreműködése a két versenyfelület üzemeltetése kapcsán; a tartalomfejlesztő munkákat (tesztek írása, e-book-ok, szimulációk) pedig a KEBA csapata  (köztük Martin Hajdu György elnök úr) végezte az Aleasgroup munkatársaival együttműködve. E honlap kialakításában segítségünkre volt Barczi Zsolt informatikus is.

Személy szerint én is mindenképp remélem, hogy hasznosnak és érdekesnek találtátok a versenyt és annak egyes részeit. Kérlek benneteket, hogy amellett, hogy a kérdőív kitöltésével segítitek a további munkánkat, látogassátok a honlapunkat a későbbiekben is, illetve, ha még aktuális lesz, várunk benneteket a következő tanév(ek) versenyein.

Kárpáti István

KEBA

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük