banner

Selejtező 1-2. teszt eredmények

Szerző:

Tisztelt Diákok, kedves Felkészítő Tanárok és Érdeklődők,

A verseny selejtezőjének 2. tesztje 2014. november 05-én lezajlott. Az október 15-i első és a november 5-i második teszt eredményei az alábbi excel file-ban tekinthetőek meg:

KEBA_selejtező 1-2. teszt eredmény

Érdekesség, hogy a határon túli csapatok egyelőre nem bízzák a véletlenre a dolgot, a top 8-ban jelenleg egy erdélyi (Money & Co.) és egy vajdasági (BolyaiSokk) csapat is szerepel.

A fordulónyeremény győztese: (hamarosan!)

Fontos megjegyzés:

Az excel táblában is látható, hogy vannak olyan csapatok, amelyek ugyan kiválóan teljesítették az 1. és a 2. tesztfordulót, de egyelőre nem mutattak elegendő aktivitást az Esrte Trader felületen, így ezek a csapatok jelenleg nem állnak továbbjutásra. Természetesen a hozamversenyből még hátravan kb. 2 hónap, így a „kereskedési deficitük” pótlására még sok idő van, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy a verseny elődöntője és döntője nagymértékben épül a kereskedési tapasztalatokra, így azon csapatok, amelyek minimális számú ügyletet produkálnak, kevés eséllyel veszik fel majd a küzdelmet a tapasztaltabb tréderekkel. Szóval harcra fel! 🙂

A 3. fordulóra 2014. december 10-én 15 és 18 óra között kerül sor. A felkészüléshez ajánlott irodalmak listája hamarosan olvasható lesz az „Ajánló” menüpontban.

 

ÚJ! Verseny a versenyben!

A verseny közepén járunk és egy pályázatra hívunk fel Benneteket.

Szeptember elején számos kampányvideót és szakmai videót forgattunk, melynek eredményeit láthatjátok a honlap jobb oldalán lévő modulokban. Örülnénk, ha ebbe a munkába Ti is bekapcsolódnátok és rövid (maximum másfél perces) videókat készítenétek.

A videó témája, jellege lehet

a) kampányvideó, azaz bemutathatjátok a versenyt és ennek kapcsán azt, hogy számotokra miért érdekes, ti miért jelentkeztetek, stb.

b) szakmai videó, ahol a saját nyelvezetetekkel, de mégis szakszerűen mutattok be valamilyen, befektetésekkel, vagy tőzsdével kapcsolatos fogalmat, vagy folyamatot.

A legjobb videókat publikáljuk az évente több tízezer látogatót vonzó honlapunkon és a FB-oldalunkon is, a szerzők neveinek pontos megjelölésével, így biztosítva a leendő tőzsdecápák számára a publicitást (mely a Google emlékezetébe is kérlelhetetlenül belevésődik…). A legjobbnak ítélt kampányvideó és a legjobbnak ítélt szakmai videó készítőit pedig ezen kívül oklevéllel és könyvjutalommal is díjazzuk.*

Az elkészített videót töltsétek fel a YouTube-ra, majd a linkjét küldjétek el a keba@brokerkepzo.hu címre a csapatnév és a csapattagok neveinek megjelölésével.

Egy csapat maximum két videót készíthet (egy kampányvideót és egy szakmai videót). A technikai megvalósítás teljesen szabad, felvehetitek telefonnal, fényképezőgéppel, vagy kamerával is, viszont előny, ha mindhárom csapattag megjelenik a felvételen. Az időbeli korlát is fontos, ne legyen hosszabb, mint másfél perc.

Határidő: 2014. december 01.

 *Amennyiben a szervezők úgy ítélik meg, hogy a beküldött videók egyike sem felel meg a meghirdetett-, valamint a szakmai kritériumoknak, abban az esetben nem díjazza egyik videót sem.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük