banner

Röviden – régi

Szerző:
 
Tőzsdejáték középiskolásoknak
2015/2016 tanév

a verseny rövid leírása

 

Az alábbiakban a verseny és a versenyt megelőző felvezető játékkampány legfontosabb elemeit mutatjuk be. A részletesebb leírás a „Szabályzat” menüpontban olvasható, kérjük, azt is tekintsétek át.

 

1. Regisztráció és egyéni Tőzsde-kvíz a Facebook-on (2015. október –  2015. november 09.)

1.1. A versenyre, ahova 3 fős csapatok jelentkezhetnek. 2015. október 05. és  2015. november 09. között lehet regisztrálni. Figyelem! Kétszer kell regisztrálni: először a weblapon, utána pedig – ugyanolyan csapatnévvel! -az Erste Traderben. A csapatneveteket ti választjátok, de kérjük, a csapatnevetek után írjátok be az iskola OM azonosítóját is. Ez nekünk nagy segítség a csapatok megfelelő azonosításához.

1.2. A regisztrációs periódus alatt kerül sor a felvezető játékkampányra. A Tőzsde-kvíz a honlapunkról vagy közvetlenül a Facebook-ról is indíthatóak. A versenyhez képest fontos különbség, hogy ez egyéni játék, emiatt a felvezető játékkampányban való részvétel nem helyettesíti a csapatregisztrációt! A Tőzsde-kvízhez nem kell előzetesen regisztrálni, viszont ha szeretnéd, hogy jogosult legyél a nyereményekre, akkor meg kell adnod a nevedet és legfontosabb elérhetőségeidet. (A honlapunkról szintén elérhető másik FB-os játékunkhoz, a „Beshortolt Ábrándokhoz idén nem kapcsolódik nyereményjáték!)

 

2. A verseny selejtezője (2015. november 09. – 2016. január 13.)

A verseny 2015. november 09. és 2015. január 14. között zajlik majd, a következő rendben:

2.1. Online tesztek az Ilias tesztfelületen Kezdés: 2015. november 11.

2.2. Hozamverseny az Erste Trader felületen Kezdés: 2015. november 09.

FONTOS: A selejtező mindkét felére külön kell regisztrálni. Először a weblapra, majd az Erste Trader-re. Mindkét helyen ugyanazt a csapatnevet adjátok meg. A regisztráció akkor lesz teljes, ha a regisztráció során tőlünk kapott emailben lévő linkre rákattintotok, ezzel megerősítve a regisztrációtokat.

 

3. A verseny elődöntője és döntője (2016. február)

A selejtező lezárultával a legjobb 10-10 csapat folytathatja a küzdelmeket a verseny elődöntőjében, majd döntőjében. A döntőre várhatólag 2016. február végén kerül sor.

 

4. Nyeremények

A felvezető játékkampány és a verseny díjazásáról a „Nyeremények” menüpontban olvashatsz részletesen. A díjaknak két fő típusa van:

4.1. Szakmai díjak: pl. 100 órás brókerképző tanfolyam, gyakornoki munkalehetőség brókercégnél

4.2. Értékes tárgynyeremények: táblagépek, speciális pendrive-ok és még sok más…

 

Ha megvan a csapat 3 tagja, akkor irány a regisztráció!

1.

2.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük