banner

Regisztráció 2013/14

Szerző:

Tisztelt Diákok, tisztelt felkészítő Tanárok,

A verseny regisztrációs periódusa elindult!

Várjuk a 3 fős csapatok jelentkezését a komplex értékpapírpiaci versenyünkre és tőzsdejátékunkra. Kérjük, a regisztráció előtt tájékozódjatok a verseny felépítéséről, a regisztráció szabályairól. Regisztrálni először a weblapon, majd a szintén innen elérhető Erste Trader rendszerben kell.

Ugyanakkor nem kell sokat várni ahhoz, hogy játszani lehessen, hiszen az egyéni Facebook-játékunk („Tőzsde-kvíz„) már szeptember 30-án indul, azaz már azelőtt is nyerhettek, még mielőtt elindulna a verseny!

Részletek a „Verseny leírása” és persze a „Nyeremények” menüpontban.

 

A versenyre való regisztrációs határidő: 2013. október 31.


 

 VERSENYFELHÍVÁS

 

Jövőd szempontjából fontosnak tartod, hogy rendelkezz pénzügyi ismeretekkel?

Meg akarsz ismerkedni a pénzügyek, az értékpapírpiacok világával?

Szeretnéd ezt részben szimulációs játékokon keresztül tenni?

Szeretnél a tőzsdén OTP, Apple, BMW részvényekkel kereskedni?

Szeretnél mindezekért értékes nyereményekkel gazdagodni?

 

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor szervezz csapatot és jelentkezzetek a Közép-európai Brókerképző Alapítvány értékpapírpiaci versenyére és tőzsdejátékára!

         A versenyünk selejtezőjében az online tesztek helyes megoldását a javasolt irodalomjegyzék mellett interaktív számítógépes szimulációk és e-book-ok fogják segíteni, az online tőzsdei felület használatával pedig általában rutint szerezhettek az online pénzügyi rendszerek (pl. e-banking, online értékpapírszámla) használatában is. A verseny elődöntőjében és döntőjében jellemzően kreativitást is igénylő feladatokat kell majd megoldanotok. A legjobban szereplő csapatokat és felkészítő tanáraikat a Nyereménylistában olvasható módon díjazzuk.

         Meggyőződésünk, hogy amellett, hogy a részvétel és a „tőzsdézés” jó szórakozás lesz, az így szerzett tudás, gyakorlat az indulóknak a legjobb értelemben is kamatozni fog. Az idei verseny részletei és a korábbi versenyek története a www.kebaverseny.hu honlapon tekinthetőek meg.

A versenyre való regisztrációs határidő: 2013. október 31.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük