banner

Közeleg a selejtező vége – 2016. január 11./január 13.

Szerző:

Tisztelt Diákok, tisztelt Felkészítő Tanárok!

A verseny selejtezője a végéhez közeleg és ezzel kapcsolatban hívjuk fel néhány dologra a figyelmet.

1. Az Erste Trader felületén folyó hozamverseny végének dátumára eltérő időpontok szerepeltek a honlapon, illetve az Erstétől kapott emailben. Nos, hogy egyértelmű legyen, az Erste Trader hozamversenyének vége 2017. január 13-án, USA tőzsdezáráskor lesz. Ez azt jelenti tehát, hogy az utolsó ILIAS forduló után lesz még két kereskedési nap.

2. Az utolsó ILIAS fordulóra 2017. január 11-én, szerdán, 14:30 és 18:00 között kerül sor, a már megszokott módon. 

Január 11. után ismét lesz pár nap az esetleges kérdések, észrevételek megtételére (január 13. péntekig) és ezek után egyszerre fogjuk publikálni az ILIAS 4. forduló eredményét, az ILIAS 1-4. fordulók végeredményét és az Erste Trader végeredményt.

3. Az egyidőben való publikálásnak nem(csak) a kedves versenyzők idegeinek borzolása az oka, hanem az, hogy ellenőrizni fogjuk, hogy a selejtező két részén továbbjutásra álló csapatok mindegyike mutatott-e aktivitást a selejtező mindkét részén. Ha valamely csapat nem, akkor helyettük a sorrendben következő csapat jut tovább. Ha az ILIAS-os részen holtverseny alakul ki, akkor közöttük az ET eredmény fog dönteni. További szabály még, hogy az ILIAS-os részből egy iskolából maximum 2 csapat juthat tovább. (Az ET-es részen nincs ilyen megszorítás.)

Cikkkategóriák:
Hírek · Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük