banner

Kiosztott nyeremények

Szerző:


A döntő eredménye és nyereményei

Update: A 19 elődöntős csapat ajándéka már kiküldésre/kipostázásra került az egyes iskolák címére. Kérjük a csapatokat, hogy ha még nincs birtokukban a csomag, érdeklődjenek a helyi iskolatitkárságokon. Ha nem érkezett csomag, jelezzétek emailben.
 
A Közép-európai Brókerképző Alapítvány (KEBA) által a középiskolások számára az 2010/2011-es tanévre meghirdetett értékpapírpiaci tanulmányi verseny döntőjére 2011-02-25-én került sor a Nemzetközi Bankárképző Központ épületében.
 
A döntő résztvevői a felkészítő tanárai a verseny kiírói és partnerei jóvoltából értékes díjakat kaptak, melyek mennyisége miatt csak felsorolásra futja.
 
Valamennyi csapat megkapta a Budapesti Értéktőzsde, az Equilor Befektetési Zrt., az Erste Befektetési Zrt., a Fio-Broker és a KEBA ajándékcsomagjait (szakkönyvek, pendrive-ok, laptop-táskák, pólók, sapkák…). Szintén meghívást kapott minden csapat egy-egy néhány órás céglátogatásra az Erste befektetési Zrt. és az Equilor Befektetési Zrt. épületébe, a „trading floor-ra” és lehetőséget a versenyt támogató három brókercég oktatásain való részvételre, valamint szakkönyveket a KEBA jóvoltából.
 
1. és a 2. helyezett csapat (a KoósBrothers és a Traderek) nyerte a verseny szakmai fődíjait, a Közép-Európai Brókerképző Alapítvány (KEBA) tőzsdei szakvizsgára felkészítő 100 órás tanfolyamát (a tanfolyam jelenlegi piaci ára 312 500 Ft.) és az Equilor Befektetési Zrt. által felajánlott szakmai gyakorlatot, valamint meghívást kaptak egy kétnapos BÉT-KELER-MNB látogatásra a KELER jóvoltából.
 
 
A fentieken kívül az 1. helyezett csapat (a KoósBrothers)

Ezen kívül:

  • laptop-táskát nyert a Fio-Broker felajánlása révén
  • könyvutalványt nyert a veszprémi Pannon Egyetem felajánlása révén
  • féléves újságelőfizetést nyert az Equilor jóvoltából.
 
A 2. helyezett csapat tagjai(a Traderek)
  • szintén választhattak egy érintőképernyős okostelefont vagy egy iPod Touch készüléket
  • 3 napos fesztivál-belépőt kaptak a veszprémi Pannon Egyetem felajánlása révén
  • féléves újságelőfizetést nyertek az Equilor jóvoltából.
 
A 3. helyezett csapat tagjai (a Vak majmok)
 
A 4. helyezett csapat tagjai (az ffg)
  • Egy-egy Corsair „survivor” pendrive-ot kaptak.
 
A 5. helyezett  tagjai (a nici)
  • Pendrive-okat nyertek a Fio-Broker felajánlása révén.
Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük