banner

KEBA – ERSTE Befektetési Zrt. hírek

Szerző:

 

Tisztelt Versenyzők!
 
Az alábbiakban partnerünk, az Erste Befektetési Zrt. levelét juttatjuk el hozzátok, amelyben a diákokat érintő versenyről, képzésekről és egy speciális számlacsomagról tájékoztatnak Benneteket.
—————————————————————————————————————————
 
Tőzsdézz élesben, mint a brókerek!
 
Gratulálunk, az első lépést már megtetted az éles tőzsdézés felé azáltal, hogy a Közép-Európai Brókerképző Alapítvány (KEBA) által szervezett értékpapírpiaci verseny és tőzsdejáték segítségével betekintést kaptál a tőzsde és a befektetések világába. A játék során szerzett ismeretek és tapasztalatok nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy tudatos és eredményes befektetővé válj!
 
A KEBA későbbi versenyein, programjain kívül ajánljuk a következő lehetőségeket:
Amennyiben tovább szeretnéd mélyíteni tőzsdei ismereteidet,
·        Ingyenes tőzsdei oktatások a tőzsdei alapoktól az egyes befektetési és kereskedési lehetőségek részletes bemutatásáig.
  
 
 
FIGYELEM!
Csak 18 éven felüliek és önálló jövedelemmel rendelkezők figyelmébe!*
 
Amennyiben szeretnéd kipróbálni az „éles” tőzsdei kereskedést akár egy kisebb összeggel is, az alábbiakra lesz szükséged:
  • §        értékpapír számla nyitása egy befektetési szolgáltatónál,
  • §        hozzáférés egy professzionális kereskedési rendszerhez, melyen keresztül az értékpapírok elérhetők és kereskedhetők,
  • §        friss hírek, tőzsdei elemzések elérése, melyek segítséget nyújthatnak a befektetési döntések meghozatalakor.
  
Mindezekre az Erste NetBroker Diákszámlán keresztül Te is elérheted!**
  • §        Regisztrálj a http://diakszamla.erstebroker.hu oldalon, és
  • §        hozzáférést kapsz az Erste professzionális, online, tőzsdei kereskedési rendszeréhez, a NetBrokerhez, ahol
  • §        termékek széles skálája érhető el: hazai és külföldi részvények, certifikátok, befektetési jegyek, határidős BUX, állampapírok stb., valamint
  • §        folyamatosan frissülő híreket és elemzéseket olvashatsz egész nap.
  • §        Mindezt alacsony, a diákok pénztárcájára szabott költségekért!***
 
 
A tőzsdézést nem lehet elég korán elkezdeni!
 
 
Az Erste Befektetési Zrt. csapata
*A hatályos törvények alapján értékpapírszámlát kizárólag a 18. életévét betöltött személy nyithat, másrészt a tőzsdei kereskedés jelentős kockázatokat hordoz magában. Így az ajánlat KIZÁRÓLAG a 18. életévét betöltött és saját jövedelemmel is rendelkező diákok számára érvényes! A KEBA nem vállal felelősségét az esetleges veszteségekért.
**A NetBroker szolgáltatás részletes bemutatása és igénybevételének feltételei megtalálhatók az Erste Befektetési Zrt. weboldalán, amely elérhető a http://www.erstebroker.hu/hu/netbroker.html címen.
*** A számlavezetéshez és az alszámlákhoz, továbbá a számlán végrehajtott tranzakciókhoz kapcsolódó díjak és költségek, a NetBroker Diákszámlára vonatkozó részletes feltételek megtalálhatók az Erste Befektetési Zrt. mindenkor hatályos Erste NetBroker Diákszámlacsomag Díjjegyzékében, amely elérhető a www.erstebroker.hu/hu/dijjegyzek.html weboldalon.

 

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük