banner

Ilias selejtező vége

Szerző:

Tisztelt Diákok!

A selejtező egyik része, amely az Ilias felületén folyt, véget ért. Az eredményeket minél hamarabb publikáljuk. Köszönjük a selejtezőben mutatott aktivitásotokat, reméljük, hasznos ismeretekkel gazdagodtatok!

Felhívjuk viszont a figyelmeteket, hogy a selejtező még nem ért véget, hiszen az Erste versenye 2012. 01. 19-ig, csütörtök USA tőzsdezárásig tart. Természetesen továbbra is mindenki olyan stratégiát választhat, amely szimpatikus a számára, de mivel vesztenivaló nincs, javasoljuk a pozíciók felvállalását minden csapatnak.

Az elődöntőbe csak olyan csapat juthat, amely a selejtező mindkét felében aktivitást mutatott. Mivel több csapat sajnos más csapatnévvel regisztrált az Ilias és az Erste rendszerébe, emiatt időnként nehéz, vagy nem lehetséges az azonosítás. Kérjük ezeket a csapatokat, hogy minél hamarabb lépjenek kapcsolatba! Ezzel kapcsolatosan fontos részleteket olvashattok az Eredmények modulban publikált Erste Trader állás menüpontban.

Kérjük, ne feledkezzetek el az Ilias felületén ősz óta fent lévő kérdőívről, ahol 1 és 4 közötti osztályzatokkal, valamint opcionálisan szövegesen is értékelhetitek az Ilias és az Erste felületén folyó versenyt. A véleményetek fontos számunkra, a későbbi versenyek előkészítése, lebonyolítása során figyelembe vesszük.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük