banner

Fundamentum – 1. rész

Szerző:

A Fundamentum régen készült játék, Flash Player-rel működik, de ez a mai böngészőkben jellemzően nem támogatott.

Fundamentum – 1.rész

A történetről:

Zolitól, a fiatal brókertől kér tanácsot a még középiskolás István (és csinos nővére, Kata), hogy a váratlanul István ölébe hullt pénzzel mit is kezdjenek.

A Fundamentum a KEBA szimulációfejlesztési programjának talán legjobb alkotása. A szimuláció lényege, hogy a pénzügyi-befektetési téma egy olyan történetbe van ágyazva, ahol átlagos és nem átlagos fiatalok keresik a megoldást az „élet nagy dolgaira”. A film történetben fontos szerephez jut még Zoli mentora, Bandi bá’ és Varga Tamás, a kissé lecsúszott guru. A történet bizonyos pontjain Zoli nevében döntenetek kell a felajánlott három lehetőség közül. Többnyire a legjobb megoldásért 1, a kevésbé jóért 0,5, a rossz válaszért 0 pont jár majd, de előfordul olyan döntési pont is, ahol két egyformán jó választás is lehet.
A sikerhez nemcsak szakmailag kell felkészültnek lennetek, hanem az ügyfél igényeit, céljait is meg kell értenetek, elmerülve a pénzügyek világában és minél korrektebb és komplexebb módon kell őt tájékoztatni.
A szimuláció végigjátszása, az esetleges hibás döntések kiértékelése segítheti a felkészülést a KEBA versenyének egyes fordulóira.
 
Cikkkategóriák:
Fundamentum

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük