banner

Fontos információk

Szerző:

Mindenekelőtt köszönjük érdeklődéseteket és elkötelezettségeteket a pénzügyi téma iránt. Ti, közel ezren (a regisztrált csapatok száma ugyanis 300 felett van) már bizonyítottátok, hogy igényetek van arra, hogy a hétköznapokban is hasznosítható pénzügyi tudást szerezzetek.

A regisztráció a www.kebaverseny.hu oldalon véget ért. (Jelenleg a a dupla regisztrációkat szűrjük.) A www.kebaverseny.hu-ra már beregisztráltaknak még van lehetősége az Equilornál is regisztrálni – lásd 2. pont.

Kérem a játékosokat, hogy figyeljenek oda a következőkre:

1. Van néhány csapat, amely ugyan regisztrált, de a regisztrációja után kapott emailben levő linkre nem kattintott rá, így a regisztrációja még nem teljes. Kérem, hogy ezt még a verseny kezdete előtt mindenképp tegyétek meg! Amennyiben a regisztrációs folyamat során lépett fel technikai hiba (nem kaptatok emailt, ha igen, hiába kattintottatok rá a linkre, nem működött, stb.), akkor ezt minél hamarabb jelezzétek itt, az üzenőfalon, és emailben – és megoldjuk a problémát.

2. A kebaverseny.hu oldalon történt regisztráció után szükséges még egy regisztráció, az Equilornál. Az Equilor regisztrációs modul, a regisztrációs linkkel együtt csak a kebaverseny.hu oldalra bejelentkezettek számára látható. (Azaz ez NEM a jobb felső sarokban látható téglalap alakú szürke Equilor link!) Azaz, akik még nem regisztráltak az Equilornál, mindenképpen jelentkezzenek be a kebaverseny.hu oldalra és töltsék ki az Equilor egyszerű regisztrációs mezőit (a piros téglalapra kattintva) Fontos, hogy ugyanazt a csapatnevet adjátok meg, mint itt (speciális karakterek és ékezetek nélkül). Mindez a ti érdeketeket szolgálja, hogy egyértelműen párosíthatóak legyenek a két oldalon elért eredményeitek.

3. Az Equilor kereskedési rendszerébe való bejelentkezés módjáról olvassátok el az eseménynaptár modul regisztráció menüjét. Amennyiben nem sikerül valami, jelezzétek a megadott elérhetőségeken. (Fontos: mindig figyeljetek arra, hogy az ID számotokat és a jelszavatokat pontosan gépeljétek be, mivel háromszori rossz próbálkozás után a rendszer automatikusan kizárja az adott felhasználót!) A tőzsdeverseny október 19-én indul; addig lehet gyakorolni, okt. 19-én reggel minden csapatnál visszaáll az 50.000 USD egyenleg. A kereskedési felület nem egyszerű: de a való életben sem az, amelyet ez a rendszer modellez!

4. Az első tesztfordulóra okróber 21-én, csütörtökön kerül sor. Az erre való felkészülést segíti majd a www.kebaverseny.hu oldalra a jövő héten (okt. 18-án, hétfő délután) felkerülő e-book, amelyet az oldalunkon lévő link segítségével érhettek majd el. Az e-book ugyanúgy az Ilias-os felületen lesz, mint a teszt; a kebaverseny.hu oldalra való regisztráció során megadott csapatnevek és jelszavak begépelése után lesz elérhető. Az e-book-ot többször is meg lehet nyitni a hét folyamán (hétfőtól péntekig), de a benne lévő 5 egyszerű kérdésre csak egyszer lehet válaszolni. (A helyes válaszokat itt is pontozzuk!). Az e-book két középiskolás, Laci és Zsanett kalandjait meséli majd el, részben képi, részben szöveges megjelenítés formájában.

A tesztfordulóra való felkészülést szintén segítik az "Ajánló" menüpontban megadott online irodalmak is.

5. Amennyiben a regisztráiciós adataitokon változtatni akartok (pl nem jól írtátok valakinek a nevét), vagy a versennyel kapcsolatos egyéb kérdéseitek vannak, azt feltehetitek a megadott elérhetőségeken. Arról, hogy a számítógépetek (az iskola számítógépe) alkalmas-e az Ilias zökkenőmentes futtatására, készítettünk egy linket, amelyre kattintva ellenőrizhetitek ezt: LINK

Üdvözlettel

A Keba csapata

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük