banner

Fontos információk a csapatok számára (október 20.)

Szerző:

Tisztelt Diákok!

Az elmúlt napokban többen jeleztétek, hogy az Ilias felületére nem tudtok belépni. Ugyan ez csak kevés felhasználót érintett (a túlnyomó többség gond nélkül lépett be), ugyanakkor ez a néhány csapat nem tudta megtekinteni az e-book-ot, amely az első tesztfordulóra való felkészülést is segíti.

Emiatt – megértéseteket kérve – úgy döntöttünk, hogy az esélyegyenlőség érdekében az első tesztforduló időpontját október 21. csütörtökről október 26-ra, kedd 15 órára halasztjuk.

Az adategyeztetést megoldottuk. Ugyanakkor kérünk minden felhasználót, hogy még ezen a héten jelentkezzen be az Ilias felületére. A belépéssel és az Ilias felületével kapcsolatos kérdéseiteket továbbra is jelezhetitek a helpdesk@aleasgroup.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen vagy a 36-1-501-4260 számon.

Az e-book-ot továbbra is több gépről, több helyről is elérhetitek, bármennyiszer megnyithatjátok, a benne lévő, 5 kérdésből álló kvízre hétfő éjfélig válaszolhattok. A tesztforduló idején viszont csak egy gépen tudtok bejelentkezni, erre mindenképp figyeljetek majd oda.

Az első tesztfordulóhoz kapcsolódó irodalomlista megtekinthető az "Ajánló" menüpontban.

A fentiek az Equilor felületén elindult hozamversenyt természetesen nem érintik.

A KEBA és az ALEAS csapata FRISS: AZ ILIAS FELÜLETÉRE VÁRHATÓLAG OKTÓBER 18-ÁN 17 ÓRA UTÁN TUDTOK BELÉPNI. MÁTÓL NÉZHETITEK AZ E-BOOK-OT (A BENNE LÉVŐ 5 KVÍZKÉRDÉSRE A HÉT FOLYAMÁN KELL VÁLASZOLNOTOK – AZAZ NEM KELL AZ ELSŐ MEGNYITÁS ALKALMÁVAL.). AZ ELSŐ TESZTFORDULÓ IDŐPONTJA PEDIG OKTÓBER 21., CSÜTÖRTÖK 15-17 ÓRA. AZ ILIAS-OS FELÜLET HASZNÁLATÁRÓL LÁSD AZ ILIAS MENÜPONTOT. FIGYELEM: MÁR TÖBB GÉPEN IS BE LEHETTEK JELENTKEZVE AZ ILIAS-BA, DE A KVÍZ- MAJD KÉSŐBB A TESZTFELADATOKAT MINDIG CSAK AZ EGYIK GÉPRŐL TÖLTSÉTEK KI.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük