banner

Fontos információk a csapatok számára (november 10.)

Szerző:


SZIMULÁCIÓ – november 10. szerda 15-18 24 óra
 

Amennyiben valamilyen váratlan ok folytán kiestek a rendszerből (pl. megszakadt a hálózati kapcsolat, áramszünet, a számítógép vagy a böngésző lefagyása, elmegy a hang, stb.), ne essetek pánikba! Ha visszaléptek a játékba (a böngésző újraindítása után), a legutolsó mentési ponttól tudjátok folytatni azt, a program automatikusan menti a pontszámaitokat.

Ha nem sikerül, akkor:

helpdesk@aleasgroup.com+36-1-501-4260

FRISS (18 30)

Mivel többen jeleztetek böngésző-és Flash Player lefagyásokat, ezért a jétékot nem zártuk le 18 00-kor, éjfélig nyitva hagyjuk! 

A szimulációt, melyet a szokásos Ilias-os felületen érhettek majd el, élő szereplőkkel felvett videójelenetekből és animációs feladatokból áll.

Az 1. e-bookból már jól ismert Noémivel, a pénzügyi tanácsadóval kell majd a nektek éles szituációkban döntéseket hozni egy tanácsadás keretében. A feladat kettős, egyrészt az ügyfél igényeit kell helyesen felmérni, másrészt pedig hatékony együttműködést igényel a munka annak érdekében, hogy az ügyfél a végén elégedetten távozhasson.
 
A szimuláció kezelése egyszerű. Az egyes videójelenetek után döntenetek kell, a három lehetőség közül kell választanotok, az adott válaszlehetőségre való kattintással. Vigyázzatok! Nincs megerősítést váró gomb, azaz ha rákattintotok az egyik lehetőségre, nincs visszaút!
Az egyes videójelenetek viszonylag rövidek, az információk könnyen emészthetőek. Amennyiben mégis meg akartok nézni újra egy jelenetet, az a  jelre kattintva tehetitek meg, de csak az egyes jelenetek lejátszása után. Az egyéb funkciógombokról és állapotjelzőkről részletesebben is tájékoztat majd a játék súgója, amit ezzel a gombbal érhettek majd el:

A videójelenetek között lesznek animációs feladatok is. Ezek előtt részletes feladatleírást fogtok kapni, amelyek segítenek a feladatok helyes megoldásában. Vigyázzatok, itt sem tudtok visszalépni, azaz kattintás után automatikusan a következő kérdés/feladat/jelenet következik majd.

Időnként rövid szövegek szakítják meg a szimulációt (pl. „egy héttel később”). Ekkor magára a szövegre kattintva léphettek tovább.
 
Amennyiben valamilyen váratlan ok folytán kiestek a rendszerből (pl. megszakadt a hálózati kapcsolat, áramszünet, a számítógép vagy a böngésző lefagyása, elmegy a hang, stb.), ne essetek pánikba! Ha visszaléptek a játékba, a legutolsó mentési ponttól tudjátok folytatni azt, a program automatikusan menti a pontszámaitokat.
 
A szimuláció végén szöveges (videós) értékelést kaptok, illetve megnézhetitek a szimuláció főbb sarokpontjait. A szimulációra kapott pontszámaitokat az Ilias felületén tekinthetitek majd meg, illetve a verseny honlapján is közzétesszük.
 
FIGYELEM:
          Internet Explorer alatt a játékablak jobb felső sarkában lévő „kompatibilitás” gombot NE nyomjátok meg! (Ha megteszitek, a rendszer újraindul!)
          Amennyiben technikai kérdésetek van, hívjátok az Aleas Helpdeskjét: +36-1-501-4260
Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük