banner

Fontos információk a csapatok számára (november 02.)

Szerző:


FRISS
: Azt, hogy a számítógépetek (vagy az iskola számítógépe) alkalmas-e az Ilias zökkenőmentes futtatására, készítettünk egy linket, amelyre kattintva ellenőrizhetitek ezt: LINK
 

A verseny következő állomása a november 10-én, 15 és 17 18 óra között sorra kerülő 1. versenyszimuláció lesz, mely egy pénzügyi tanácsadással kapcsolatos szituációt fog bemutatni.

A szimuláció nem képekből fog állni, mint az e-book, hanem élő szereplőkkel felvett videójelenetekből. Az 1. e-bookból már jól ismert Noémivel, a pénzügyi tanácsadóval kell majd a csapatoknak (nektek) éles szituációkban döntéseket hozni. A feladat kettős, egyrészt a pénzügyi tanácsért jövő ügyfél igényeit kell helyesen felmérni, másrészt pedig hatékony együttműködést igényel a munka annak érdekében, hogy az ügyfél a végén elégedetten távozhasson.

A felkészüléshez javasoljuk ismét áttekinteni az 1. e-book-ot (a megnyitható dokumentumokkal együtt) és az 1. tesztre kijelölt irodalmakat. Ezeken kívül még javasoljuk áttekinteni a POP-tankönyv V/22-es fejezetét, az internetsuli.hu oldal "Tőzsde" menüpontjából a 24-es és 25-ös, a "Befektetési alapok" menüpontból pedig a 15., a 21.,a 29., a 30., a 33. és a 34. pontot.

Ezen kívül javasoljuk még :

– a "Szabadsuli" oldalon található videók közül a 10-es és a 11-es videókat (Téma: a tőzsde)

– a www.hozamplaza.hu oldalon lévő cikkeket, illetve az "intelligens keresőjének" illetve az egyes alapok ismertetőjén keresztül az egyes alaptípusok tanulmányozását. (Téma: befektetési alapok).

Azt, hogy a csapatotokban ki melyik cikket, videót nézi át, az a ti döntésetek. A biztonság kedvéért mindenki elolvashat mindent, de fel is oszthatjátok egymás között – hiszen ez egy csapatverseny!

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük