banner

Fio

Szerző:
 
Tisztelt Versenyzők!
 
Az alábbiakban partnerünk, az Fio-broker levelét juttatjuk el  hozzátok, amelyben egy demó számla nyitásának lehetőségéről, illetve a Fio-broker felületéről tájékoztatnak  Benneteket.
 
 

Nagy lépést tettetek a Közép-európai Brókerképző Alapítvány versenyére jelentkezve azzal, hogy majd a későbbiekben a pénzügyekkel tudatosan foglalkozó befektetőkké váljatok. Most engedjétek meg, hogy egy újabb online tőzsdei felülettel is megismertessünk benneteket!
 
Nemcsak egy öreg profinak, de egy kezdő befektetőnek is alaposan meg kellene fontolnia milyen eszközökkel, milyen összegben és milyen gyakorisággal szeretne kereskedni – eszerint érdemes kiválasztani az értékpapír-kereskedőt. Van, aki az árupiaci termékek közt igazodik el a legjobban, másnak a részvények a "szimpatikusabbak" – utóbbin belül van, aki az európai, van, aki az amerikai piacokat részesíti előnyben. A Fio-brokeren keresztül mindezek könnyen és gyorsan elérhetőek!
 

 

Kedves Diákok!
 
A Fio Pénzügyi Csoport elektronikus kereskedési rendszert kínál Fio-broker név alatt, melyen keresztül online tudjátok megadni a kereskedési megbízásokat. A Fio-broker-rel az amerikai tőzsdék mellett elérhetőek a német, valamint a cseh és a legnagyobb közép-európai piac, a lengyel tőzsde is. Az alacsony kereskedési díjak mellett mindez cégünk egyik fő előnye a versenytársakkal szemben.

Bővebben ITT>>

                                    
A Fio-broker applikációról
         A Fio-broker kereskedési rendszer lehetőséget biztosít a részvényekkel, ETF-ekkel és határidős kontraktusokkal történő valós idejű kereskedéshez. Mivel webes felületről van szó, bármilyen internetcsatlakozással rendelkező számítógépről elérhető.                                       
A Fio-broker internetes applikáció kínálata:
  • elérhető piacok: USA tőzsdék (NYSE, Nasdaq, Amex, OTC), Xetra, emellett a cseh és a lengyel tőzsde is

  • Fio-broker használata – INGYENES

  • valós idejű adatok szolgáltatása – INGYENES!!

  • alacsony tranzakciós díjak (pl. az USA piacokon 7,95 dollártól, a Xetrán pedig 9,95 eurótól)

  • nincs meghatározva a minimális befektetés értéke

  • automatikus portfolio-érték összesítő rendszer, bármely devizában

  • technikai és fundamentális elemzés lehetősége.

Bővebben ITT>>                                                   

 
Fio-broker demó számla
Amennyiben kipróbálnád a befektetői tudásodat tényleges kockázat nélkül, nyithatsz egy virtuális demó számlát. A demó számlán figyelni tudjátok a tőzsdék alakulását, megtanulhatjátok a Fio-broker fejlett funkcióinak használatát, kialakíthattok egy saját portfoliót és virtuálisan – azaz kockázat nélkül tesztelhetitek, hogy tényleg "tőzsdecápák" vagytok-e…
Bővebben ITT>>                                                                                            
Hogyan kezdheted el a valós kereskedést?
 
A Fio-broker applikációhoz való hozzáférést bármelyik természetes vagy jogi személy igényelheti, aki Bizományi szerződést köt a Fio o.c.p., a.s., licenccel rendelkező értékpapír-kereskedővel. A számlanyitással kapcsolatos összes feltétel a kereskedő weboldalán található.     

 
Sok sikert kívánunk a Fio-broker applikáció használatához és örülünk a mihamarabbi találkozásnak!

 
A tőzsdézést nem lehet elég korán elkezdeni!
 
Pénzügyi Csoport  I 1051 Budapest, Sas u. 10-12. I Tel: +36 (1) 301 8745/6 I  Email: info@fio.hu I www.fio.hu
 
FIGYELEM!
Csak 18 éven felüliek és önálló jövedelemmel rendelkezők figyelmébe!
*A hatályos törvények alapján értékpapírszámlát kizárólag a 18. életévét betöltött személy nyithat, másrészt a tőzsdei kereskedés jelentős kockázatokat hordoz magában. Így az ajánlat KIZÁRÓLAG a 18. életévét betöltött és saját jövedelemmel is rendelkező diákok számára érvényes! A KEBA nem vállal felelősségét az esetleges veszteségekért.
 

 

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük