banner

Erste Trader VIDEÓ

Szerző:

Tisztelt Diákok!

Fő szakmai partnerünk, az Erste Befektetési Zrt. több videót is készített abból a célból, hogy a tőzsdei kereskedés menetét minél szemléletesebben bemutassa nektek. Emellett néhány tanácsot is hallhatunk a tőzsdei megbízások kiválasztásával és a kockázatkezeléssel kapcsolatban.

A lenti videók az Erste Trader (ET) letölthető verzióját mutatják be, melynek menürendszere némileg eltér az online elérhető Webtradertől, de a megbízási típusok és általában a kereskedés módja igen hasonló.

Emellett ajánljuk még a tavaly elkészült videókat is, melyek a webtradert mutatják be (mivel tavalyi és idei partnerünk is a Saxotradert használja, emiatt a tavalyi és az idei platform 99%-ban megegyezik.

Az első videó egy általános áttekintést nyújt az ET által elérhető termékekről. (A jobb alsó sarokban lévő jelre kattintva teljes képernyős kép érhető el.)

 

A következő két videó már magát a kereskedési rendszert mutatja be. Célszerű először végignézni, majd utána belépni a verseny során nyitott számlára és már a számlán is figyelve-végigkattintgatva (adásvételi megbízást csak akkor adjatok, ha tényleg venni/eladni akartok, hiszen egy ügyletet nem lehet visszacsinálni) még egyszer végignézni a videók számotokra fontosabb részeit.

 

Az utolsóban a megbízásokról van szó (piaci, limit, stop)

 

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük