banner

Elindult….

Szerző:

Kedves Diákok, Tanárok, Érdeklődők,

A 2012/13-as KEBA verseny regisztrációs periódusa elindult.

A versennyel kapcsolatos tudnivalókat a „Röviden” és a „Szabályzat” almenüpontokban foglaltuk össze, de itt is felhívjuk a figyelmet néhány dologra:

1. A regisztrációs periódus alatt, azaz már a verseny előtt is lehet játszani egyéni játékokat. Jelenleg a „Tőzsde-kvíz” aktív, de hamarosan érkezik a „Beshortolt ábrándok” című kalandjáték is. Ezek Facebook-os játékok, regisztrálni nem kell. Néhány személyes adatra, melyet bizalmasan kezelünk, viszont szükségünk van a nyeremények miatt (lásd 3. pont). FRISS: A JÁTÉK MÁTÓL ELÉRHETŐ A HONLAPON ÉS A FB-ON!

2. A versenyre 3 fős csapatok regisztrálhatnak. Két regisztráció szükséges: először a weblapon, majd az Erste Trader felületén. Mindkét regisztrációnál ugyanazt a csapatnevet adjátok meg, az iskolai OM azonosítóval* kiegészítve. A regisztrációtok akkor fejeződik be, ha a megadott emailcímre érkező megerősítő linkre rákattintotok. FRISS: AKI VÉLETLENÜL A SAJÁT NEVÉT ADTA MEG CSAPATNÉV HELYETT, AZ JELEZZE EMAILBEN.

*határon túli iskolák egy tetszőleges számsort adjanak meg

3. A kvízzel (később a kalandjátékkal), a KEBA Akadémia menüpontban elérhető szimulációkkal és a regisztráció után már aktív Erste Trader-rel már a versenyre is gyakorolhattok (de az Ilias versenyfelületre egyelőre nem tudtok belépni!), ugyanakkor már a verseny elindulása előtt értékes nyeremények várnak rátok, nem beszélve arról, ami a döntőben számíthattok! Lásd: „Nyeremények” menüpont.

4. További információkat találtok a honlapon, a Facebook-oldalunkon. Kérdéseket is feltehettek:

  • keba@brokerkepzo.hu
  • Üzenőfal
  • Facebook
  • 06 70 222 4240
Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük