banner

Elődöntő teszt megoldás

Szerző:

Tisztelt Diákok!

Az Ilias felületére belépve megtekinthetitek az elődöntős teszt javítását, amelyhez a következő, lényeges megjegyzéseket fűzzük:

1) Az ún. nyílt kérdéseknél ugyan értékel az Ilias programja, de te természetesen nem elég "okosan". Így ezeknél a kérdéseknél manuálisan felülbíráltuk az Ilias szerint rossz, de valójában jó válaszokat. Pl. az ábrás kérdéseknél bármilyen válasz jó, amelyek az osztalékkal, illetve az ellenállással kapcsolatosak.

2) A párosítós kérdések közül az egyiknél (vállalat – deviza) több jó variációt is elfogadtunk.

A manuális felülbírálat eredményét az Ilias automatikus pontszámlálója nem mutatja, a honlapunkon szereplő táblázat viszont már igen. Amennyiben valamelyik csapat úgy észleli, hogy az általa megadott nyílt kérdésre adott válasza jó, de a honlapon szerplő táblázatban mégsem stimmelnek a pontszámai (azaz az Ilias rendszerben megadott és ott a program által nem elfogadott válasza nem került felülbírálásra), az minél hamarabb írjon a keba@brokerkepzo.hu címre.

Az esszék pontszámai és az elődöntő eredménye is hamarosan kikerül a honlapra. Az eredmények egyelőre nem hivatalosak.

Az elődöntő állása az esszék értékelés előtt

Szerk: az esszék eredményei ma már nem kerülnek ki a honlapra. Addig nézzétek meg ezt a videót (ilyen telefont lehet nyerni a döntőben)

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük