banner

BUÉK 2016; 2016. január 13. ILIAS 4!

Szerző:

Érkezett egy észrevétel az egyik kérdéssel kapcsolatban. 

Milyen állampapírt érdemes venni, ha az infláció tartós emelkedésére számítunk?

A „DKJ 150430” jelű értékpapír nem létezik, így természetesen nem is lehet ebbe fektetni. De eleve nem ez a jó válasz. 🙂

 

BUÉK!

Tisztelt Diákok!

A verseny selejtezője január 13-án (szerdán, USA tőzsdezáráskor) véget ér. Amint az eredménylistákból (Ilias, Ertse Trader) kitűnik, a verseny állása továbbra is rendkívül szoros. Ezzel kapcsolatban az alábbiakra hívjuk fel a figyelmeteket:

1. Az utolsó Ilias tesztfordulóra 2016. január 13-án kerül sor, a szokott módon. Az ezzel kapcsolatos egyéb információkar keressétek majd a honlap címoldalán és az Ajánló menüpontban. A 4 Ilias tesztforduló összesített eredménye alapján az első 10 csapat jut majd tovább, HA a szabályzatban megfogalmazott kereskedési feltételt is teljesítette.

2. Január 13-án zárul a hozamverseny is, innen is az első 10 csapat jutott tovább, HA a szabályzatban megfogalmazott feltételt teljesítette a tesztfordulókkal kapcsolatosan.

Ha valamelyik csapat a selejtező egyik részében továbbjutást jelentő helyen végez, DE a másik részével kapcsolatos feltételt nem teljesíti, akkor helyette a következő helyen végző csapat jut tovább.

A korábbi évek tapasztalatai alapján egyébként azok a csapatok lesznek esélyesek arra, hogy majd az elődöntőből is továbbjussanak, amelyek a selejtező mindkét részén végig aktívak voltak, hiszen az elődöntő feladatai a selejtező mindkét részéhez kapcsolódnak.

 

 

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük