banner

Beshortolt ábrándok játékleírás

Szerző:

A Beshortolt ábrándok játék 2012. őszén készült, majd beneveztük az Informatika a Társadalomért Egyesület – Infotér egyesület által szervezett, a hazai online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival versenyre (eFestival 2012). A Beshortolt Ábrándok az Oktatás kategóriában a 3. helyezést érte el!

http://infoter.eu/cikk/kivalo_magyar_tartalmak_efestival_2012_verseny_nyertesei

A játékhoz 2012-ben nyereményjáték is kapcsolódott, idén, azaz 2013-ban azonban kizárólag tananyagszerepet tölt be, azaz nyereményjáték NEM kapcsolódik hozzá.

 

A Beshortolt Ábrándok játék leírása:

A point’n click kalandjátékban egy pénzügyi tanácsadó lány, Alma bőrébe bújunk. Feladatunk segíteni Ádámnak befektetni a nagybátyjától örökölt milliókat. Bár ez elsőre nem tűnik agysebészetnek, a dolgunk jelentősen megnehezíti egy szemtelen koldus, egy pökhendi bróker, és az orosz maffia is.

A játékban bizonyos feladatokkal trófeákat gyűjthetünk össze, amelyeket akár meg is oszthatunk a Facebookon. Sorsolásos nyereményjátékunkban azok vehetnek részt, akik az összes trófeát összegyűjtik.

Javasoljuk, hogy a játék során vagy Mozilla, vagy Chrome böngészőt használjatok, IE-ből pedig csak a legfrissebb verziókat!

 Adatkezelési nyilatkozat

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük