banner

Akruális hírek (2011. 12. 02.)

Szerző:

Tisztelt Diákok!

Néhány, a versennyel kapcsolatos aktuális információról tájékoztatunk benneteket.

1. A selejtező következő, 3. fordulójára 2011. 12. 07-én, szerdán kerül sor, a már megszokott Ilias-os felületen. Ugyanúgy 20 feleletválasztós kérdésre kell majd válaszolnotok, mint az októberi 1. tesztforduló során. Az "Ajánló" menüpont irodalomlistája kibővült, néhány tanáccsal is körítve.

2. Parnerünk, az Erste Befektetési Zrt. által felajánlott (használt) számítógépek megérkeztek, várják, hogy megszülessen az iskolák közötti rangsor! A legjobb iskola 4 számítógépet nyer!

3. Az Erste Trader felületén folyó tőzsdejáték eredményei továbbra is hetente kerülnek fel a honlapra (januárban sűrűbben, az utolsó héten naponta). Javasloljuk, hogy az egyes eredményközlésekhez fűzött kommentárokat mindig olvassátok el. Az eredmények elég nagy szórást mutatnak. Az eddig kevésbé szerencsés csapatok ne adják fel a reményt: a tőkeáttételes termékek használatával akár egy hét alatt megfordíthatják az eredményt (közben ügyelve a megfelelő kockázatkezelésre!).

Felhívjuk a figyelmeteket arra is, hogy a tőzsdeplatform, illetve maga a kereskedés több más feladatban is megjelenik majd a jövőben (elődöntő, döntő). Azaz nemcsak a kereskedési rendszer és az ott elérhető instrumentumok ismerete, hanem a saját kereskedés során vezetett napló is előny lehet a későbbiekben.

 

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük