banner

Utolsó regisztrációs teendők

Szerző:

Tisztelt Diákok!

A versenyre szóló regisztráció ma (2012. 10. 28.) éjfélkor lezárul. Köszönjük a korábbi évekhez hasonló nagy érdeklődést! A Beshortolt ábrándok játék zárására is ma kerül sor, ennek eredményhirdetése várhatólag október 29-én lesz. A versenyhez kapcsolódó első Ilias fordulóra november 7-én, 15 órakor kerül sor, de az Estre Trader felületén már október 29-én indul a hozamverseny.

Néhány fontos kérés:

1. Fontos, hogy a www.kebaverseny.hu oldalon és az Erste Trader oldalon való regisztrálás után kapnotok kellett egy-egy emailt, benne a regisztrációt megerősítő linkkel, amire rá kell(ett) kattintani. Ezzel lesz teljes a regisztráció. Ha ilyet nem kaptatok (ez lehet a mi hibánkból, de akár azért, mert elgépeltétek az emailcímeteket), minél hamarabb jelezzétek a megfelelő helyen: keba@brokerkepzo.hu, helpdesk@erstetrader.hu

2. Néhány csapat, ilyen-olyan informatikai kihívások miatt, többször is beregisztrált a www.kebaverseny.hu oldalra és/vagy az Erste Trader felületére. A duplaregisztrációkat természetesen töröljük, (a nem érvényesített regisztrációkat választva, de megköszönjük, ha a csapatok maguk jelzik ezt), azaz, egy csapatnak csak egy azonosítója marad a kebaverseny.hu oldalon és egy az Erste Trader felületén. Különösen fontos, hogy ha az Erste Trader felületére véletlenül kétszer regisztrált fel egy csapat, jelezze, hogy melyik accountot fogja használni október 29-ét követően. A nem használt számlát törölni fogjuk (ha mindkét számlán van aktivitás október 29. után, akkor a nagyobb egyenlegűt töröljük)

3. Szintén az Erste Traderhez kapcsolódik, hogy van pár olyan account, ahol véletlenül valamelyik csapattag neve került be a csapatnév rovatba. Ebben az esetben azt kérjük, hogy írjatok egy emailt mindkét címre, amiben jelzitek, hogy az ertés felületen pl. a Gipsz Jakab user = Tőzsdecápák_123456 csapattal.

4. A november 7-i tesztfordulóhoz (15 és 17 óra között) már kikerült az ajánlott irodalom az „Ajánló” rovatba, emellett a „KEBA Akadémia” menüpontot is ajánljuk. Az Erste Trader-rel már eddig is ismerkedhettetek, de mindenkinek hasznos lehetnek a „Trader oktatóanyagok” modulban összefoglalt oktatóvideók és cikkek. Ma még „büntetlenül” lehet gyakorolni az Erste Trader számlán (részvényekkel kereskedni nem tudtok, hiszen ma vasárnap van), holnap visszaáll a kezdőegyenleg és indul az „éles” kereskedés.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük