banner

A regisztráció menete

Szerző:

Itt regisztrálhattok az ILAS és az Erste Trader rendszerbe.

Először javasoljuk, hogy az ILIAS regisztrációval kezdjetek. Az ILIAS az a felület, ahol majd a tesztfordulók kérdéssorait érhetitek el. Töltsétek ki a kért cellákat. A regisztráció akkor lesz teljes, ha a regisztráció során megadott emailcímre érkező levelet megnyitjátok és érvényesítitek a regisztrációitokat.

Ezután jöhet az Erste Trader regisztráció, mely lényegesen rövidebb lesz. Kérjük, a csapatnév ugyanaz legyen, mint amit az Ilias felületre való regisztráció során választottatok. Az OM azonosító megadása azért célszerű, mert így az adott csapat adatai könnyen összevethetőek lesznek a kebaverseny.hu oldalon megadott adataival. (A határon túli csapatok adjanak meg egy fiktív számsort.)

A regisztráció után innen is fogtok kapni egy emailt, benne az ErsteTraderbe való bejelentkezéshez szükséges „User ID”-val és jelszóval. Magát az Erste Tradert a honlapon látható „Erste Trader” gombra kattintva érhetitek el.

A verseny mindkét részén indulni kell. Amelyik csapat csak az egyik helyen regisztrál, vagy csak az egyik helyen mutat aktivitást, azt nem zárjuk ki, de nem juthat be az elődöntőbe! (A részleteket lásd a Szabályzatban.)

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Kommentek

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük