banner

A regisztráció menete

Szerző:
KEBA Admin

Itt regisztrálhattok az ILAS és az Erste Trader rendszerbe.

Először javasoljuk, hogy az ILIAS regisztrációval kezdjetek. Az ILIAS az a felület, ahol majd a tesztfordulók kérdéssorait érhetitek el. Töltsétek ki a kért cellákat. A regisztráció akkor lesz teljes, ha a regisztráció során megadott emailcímre érkező levelet megnyitjátok és érvényesítitek a regisztrációitokat.

Ezután jöhet az Erste Trader regisztráció, mely lényegesen rövidebb lesz. Kérjük, a csapatnév ugyanaz legyen, mint amit az Ilias felületre való regisztráció során választottatok. Az OM azonosító megadása azért célszerű, mert így az adott csapat adatai könnyen összevethetőek lesznek a kebaverseny.hu oldalon megadott adataival. (A határon túli csapatok adjanak meg egy fiktív számsort.)

A regisztráció után innen is fogtok kapni egy emailt, benne az ErsteTraderbe való bejelentkezéshez szükséges „User ID”-val és jelszóval. Magát az Erste Tradert a honlapon látható „Erste Trader” gombra kattintva érhetitek el.

A verseny mindkét részén indulni kell. Amelyik csapat csak az egyik helyen regisztrál, vagy csak az egyik helyen mutat aktivitást, azt nem zárjuk ki, de nem juthat be az elődöntőbe! (A részleteket lásd a Szabályzatban.)

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Kommentek

 • Kedves Szervezők!

  Nem találom hol lehet az Erste Trader rendszerbe regisztrálni. Esetleg tudnának egy linket küldeni?
  Előre is köszönöm!
  Posta Donát

  Avatar Posta Donát 2017-10-29 08:42 Válasz
  • A honlap jobb oldalán van a két regisztrációs ikon. Mobilon lefelé kell görgetni a főoldalon (de kényelmesebb az asztali gépes regisztráció).

   KEBA admin KEBA admin 2017-10-29 13:18 Válasz
   • Azon belül nem találom a regisztációs lehetőség…

    Avatar Posta Donát 2017-10-29 21:35 Válasz
    • Ha nem oldódott meg a gond, kérlek írj emailt vagy üzenj a FB-on!

     KEBA admin KEBA admin 2017-11-02 22:43 Válasz
 • Kedves szervezők!

  Én sem találom hol lehet az Erste Trader rendszerbe regisztrálni. Azt tudom, hogy van a két ikon amire kattintani kell, hogy regisztráljak,de nem ad ki olyan platformot ahova csapatnevet stb.-t betudnék írni, pedig már az egész oldal végig kattintgattam. Egy link az én problémáimat is megoldaná.
  Előre is köszönet a probléma megoldásért.
  Krizsonits Bence

  Avatar Krizsonits Bence 2017-11-02 12:57 Válasz
 • Bocsánat, nem vettem észre a hsz-t. Kérjük, ne itt kérdezzetek, a spamrobotok miatt alapvetően nem publikus az oldalakon a hosszaászólás lehetősége. Email-t írjatok, vagy a fb-on kérdezzetek. A probléma úgy látom, megoldódott. 🙂

  KEBA admin KEBA admin 2017-11-15 16:39 Válasz

Mondja el véleményét

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KEBA menü