banner

2016. november 09. – A verseny indulása

Szerző:

Tisztelt Diákok!

 

A regisztrációs időszak a végéhez közeledik és hamarosan elindul a verseny selejtezője, hiszen 2016. november 09-től elérhető lesz az  IlLIAS felületen az 1. online teszt, valamint „élesbe” fordul az Erste Trader verseny is.

FRISS: Ha az ILIAS regisztráció után nem kaptok emailt, írjatok a helpdesk@aleasgroup.com emailcímre, vagy hívjátok a 06 1 909 1164-as számot és manuálisan aktiváljuk a regisztrációtokat.

FRISS UPDATE: Sokatoknál a SPAM/Promóciós/stb. mappába kerülhetett az ILIAS regisztráció után általunk küldött email. Így mielőtt keresitek a helpdesket, kérjük, ellenőrizzétek. Ugyanez a helyzet az Erste Trader regisztráció esetében.

1. Az ILIAS felületen 2016. november 09. 15 órától lesz elérhető az első online teszt, de a korábbi években megszokottakhoz képest egy egész héten keresztül, azaz 2016. november 16. 17 óráig; ezalatt az egy hét alatt kell azt az ILIAS versenyfelületre belépve kitöltenetek. (Az ILIAS tesztmodul használatáról később lesz ismertető.) A teszt 20 feleletválasztós kérdést tartalmaz majd, minden kérdésnél csak egy választ tudtok bejelölni.

FRISS: Ha az 1. tesztforduló ideje alatt ILIAS belépéssel, a teszt kitöltésével (annak technikai vonatkozásival) kérdésetek támad, akkor hívjátok a 06 1 909 1164-as számot (9 és 17 óra között), vagy írjatok ahelpdesk@aleasgroup.com emailcímre. Amint tudunk, válaszolunk.

A kérdéssor, mint azt már korábban is kommunikáltuk, erősen támaszkodik az „Ajánló” menüben olvasható tartalmakra: a Pénziránytű Alapítvány tankönyvére, a honlapunkon elérhető e-book-ra és videóra, de a kérdéssor 20%-át a (különdíjas) Facebookos Tőzsde-kvíz applikáció is segítheti, valamint lesznek aktuális, a sajtóban megjelenő hírekkel kapcsolatos kérdések is.

Az applikáció továbbra is elérhető a Facebookon, de a hozzá kapcsolódó nyereményjáték november 09-én lezárult.

 

2. Az Erste Trader felület már a verseny indulása előtt is elérhető minden regisztrált csapatnak és erősen javasoljuk, hogy még a verseny indulása (szintén november 09.) előtt gyakorolják a tőzsdei megbízásokat, ismerkedjenek meg a felülettel. Nyugodtan kereskedhetnek is, hiszen november 09-én visszaáll a 10.000.000 Forintos kezdő egyenleg. Az elmúlt években más-más stratégiák is eredményt hoztak, de az mindenképp fontos, hogy értsétek, hogy mikor-mit csináltok, ehhez a „Trader oktatóanyagok” és a „Szakmai videók” modul ad kiinduló támpontot.

 

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük