banner

2015. 11. 11. selejtező 1. teszt eredmény

Szerző:

Tisztelt Diákok, kedves Felkészítő Tanárok és Érdeklődők,

A verseny selejtezőjének 1. tesztje 2015. november 11-én lezajlott. Az eredmények az alábbi excel file-ban tekinthetőek meg:

2015. 11. 11. selejtező 1. teszt eredmény

UPDATE: Már be is futott az első észrevétel a megoldásokkal kapcsolatban, amely kapcsán elképzelhető, hogy az eredménylistában változás történhet.

Mivel az egyik feladat (a kamatszámításos) megfogalmazása pontatlan volt és így a megadott válaszlehetőségek sem voltak egyértelműek, emiatt e feladatra minden csapat megkapta a pontot, így az eredmények és az eredménylista is módosult.

2015. 11. 11. selejtező 1. teszt MÓDOSÍTOTT eredmény

és itt az újabb módosított lista, mely tartalmazza a pótfordulós csapatok eredményeit is:

2015. 11. 11. selejtező 1. teszt MÓDOSÍTOTT eredmény + 1. pótfordulós eredmények

Egy csapatnak sem sikerült a maximális pontszám elérése, ugyanakkor a mezőny egyelőre elég szoros. A későbbi fordulók egyre nehezednek, így még komoly változások lehetnek! 🙂

Így 5 csapat is maximális eredményt ért el és közülük sorsolással került ki a fordulónyeremény gazdája. A nyertes a Magictrio (trobar) csapat lett a Debreceni SZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskolájából.

A csapat tagjai: Hajnal Áron András, Kovács Flóra Ilona és Takács Gabriella Andrea, felkészítő tanáruk: Már Tamás.

A nyereményt az iskola címére hamarosan postázzuk!

————————

A 2. fordulóra 2015. november 25-én 15 és 18 óra között kerül sor. A felkészüléshez ajánlott irodalmak listája hamarosan olvasható lesz az „Ajánló” menüpontban.

FONTOS!

Különböző technikai/kommunikációs/egyéb tényezők miatt néhány csapat nem tudott részt venni az első fordulón, számukra felajánlunk egy pótlási lehetőséget. A pótláson azon csapatok vehetnek részt, akik az eredeti időpontról „lemaradtak” és a részvételi szándékukat legkésőbb november 20-ig jelzik a keba@brokerkepzo.hu címre írt, a pontos felhasználónevet és a kapcsolattartói emailt tartalmazó email-lel. A pótlásra a 2. fordulós napon, azaz 2015. november 25-én, 15 és 18 óra között kerül(het) sor (tehát a pótlásra jelentkező csapatokra két teszt is vár majd, az első fordulós pótteszt és a második fordulós teszt), ennek részleteit az adott csapatokkal tisztázzuk majd.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük