banner

2013. 01. 16. Selejtező vége

Szerző:

Tisztelt Versenyzők!

FRISS_2: Az Ilias felületre belépve láthatjátok a pontszámotokat és azt, hogy melyik kérdésre kaptatok 1, vagy 0 pontot. Kérjük a csapatokat, hogy amennyiben ezzel kapcsolatban kérdésük van, azt minél hamarabb, legkésőbb péntek délutánig tegyék fel emailben, vagy a megadott telefonszámon.

FRISS: A forduló során a honlap a szokásos módon átirányításra kerül az Aleas szervereire, majd a forduló után visszaállunk a szokásos címre. A visszairányítás alatt elképzelhető, hogy az Erste Trader felületét a közvetlen linkkel érhetitek majd el. Ha délután 5-6 körül akartok trédelni, mentsétek el az ET közvetlen linkjét.

Egy ideje elérhető az Ilias felületén egy kérdőív, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit gondoltok a versenyről és annak egyes részeiről. Amennyiben még nem töltöttétek ki, kérjük, tegyétek meg, ezzel segítve a munkánkat.

Néhány csapatnak a korábbi fordulók alatt nem működött a cápás ikon, mint link, emiatt íme az Ilias felület közvetlen linkje:

LINK

A KEBA 2012/13-as versenyének selejtezője a végéhez közelít, hiszen január 16-án véget ér mind az Ilias, mind az Erste Trader felületen futó játék.

2013. január 16-án, 15 és 17 óra között lesz kitölthető a selejtező utolsó tesztje az Ilias felületen, mely eldönti, hogy melyik lesz az a 10 csapat, amely az Ilias felületéről bekerül a verseny elődöntőjébe. Ugyanakkor a teszt azon csapatok számára is érdekes lehet, akiknek a továbbjutásra már egyszerű matematikai okok miatt kisebb az esélye, hiszen a fordulónyereményt még elvihetik!

A teszt napján az Erste Trader hozamverseny is véget ér, innen is a legjobb 10 csapat kerül az elődöntőbe. A tőkepiacokon bármi megtörténhet: az XTB nemrégi őszi bajnokságán az utolsó 20 perc döntött!

Ne feledjétek a fontos szabályt: csak az a csapat kerülhet az elődöntőbe, amely a selejtező mindkét részén aktív tevékenységet folytatott. Pl. az a csapat, amely a teszteket, szimulációkat maximális pontszámmal teljesítette, DE nem volt egyetlen üzletkötése sem, nem kerülhet be az elődöntőbe.

A forduló után egy-két nappal várható eredményközlés és az elődöntőről is akkor közlünk információkat. A selejtezőből továbbjutott csapatok a selejtezőben szerzett helyezésüket továbbviszik és az beleszámít majd az elődöntő összpontszámába.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük