banner

2012. 03. 02.

Szerző:

UPDATE

A verseny döntőjét élőben követheted az Erste Bank Hungary hivatalos Facebook oldalán, itt:

https://www.facebook.com/events/260268790719193/

 

Tisztelt Diákok!

A döntőre 2012. 03. 02-én kerül sor, a Nemzetközi Bankárképző Központ épületében. A program 10 órakor kezdődik; kérjük a csapatokat, hogy 900 és 930 között, de legkésőbb 945-ig érkezzenek meg.

A döntő felépítése:

1) "Találkozásom a tőkepiacokkal"

A csapatok az általuk elkészített esszét mutatják be egy prezentáció, ill. előadás keretében, amire csapatonként 10 percük lesz. (Kérjük az időkorlát betartását.) A prezentáció bemutatása saját pendrive-ról is történhet, de kérjük, a prezentáció anyagát biztonsági okokból küldjék el emailben is 2012. 03. 01-ig.

2) Vetélkedő írásbeli és szóbeli feladatokkal. A feladatok összeállításánál arra törekszünk, hogy minél sokrétűbbek legyenek; az elméleti tudáson kívül – ahogy ezt a verseny korábbi részeiben is hangsúlyoztuk – fontos a hazai és a nemzetközi tőkepiaci folyamatok, a Budapesti Értéktőzsdével és a külföldi tőzsdékkel kapcsolatos hírek, aktualitások követése is. Általánosságban az jelenthető ki, hogy semmilyen téma sem zárható ki, azaz a zsűri bármilyen gazdasággal, pénzügyekkel, értékpapírokkal kapcsolatos témára rákérdezhet. 🙂

A zsűriben fontos pénzügyi intézmények (BÉT, KELER) és brókercégek (Erste, Fio, Equilor) képviselői foglalnak majd helyet.

Az eredményhirdetésre várhatólag 1430 és 15 óra között kerül sor.

A döntőre minden csapattag hozza el a személyi igazolványát és az érvényes diákigazolványát, valamint kérjük, a csapatok hozzanak magukkal (nem programozható) számológépeket.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük