banner

2. szimuláció megoldás

Szerző:


Tisztelt Diákok!

A 2. szimuláció megoldókulcsát, pontozási struktúráját tartalmazó dokumentumot letölthetitek innen.

A feladatokat (a híreket, a válaszlehetőségeket, a pontozási struktúrát és az indoklásokat) a Közép-európai Brókerképző Alapítvány és az Erste Befektetési Zrt. munkatársai készítették.

Mint bizonyára tapasztaltátok, azt, hogy adott hírekre folyamatokra hogyan, milyen befektetésekkel reagáljunk, időnként nehéz eldönteni. Minden mindennel összefügg – ezért is felhívtuk a figyelmeteket a játék leírásában, hogy igyekezzetek az általános körülményekre koncentrálni, azaz ne igyekezzetek plusz feltételek, körülmények "odagondolásával" az egyébként többnyire helytelen válaszlehetőségeket, reakciókat igazolni. Ennek ellenére természetesen előfordulhat, hogy a közölt indoklások, magyarázatok ellenére is lesznek olyan csapatok, akik továbbra is az általuk adott válaszokat tartanák jobbnak.
 
Ha így van, az teljesen természetes, az egyes pénzügyi elemzők "jóslatai" sem szoktak mindig megegyezni. Máshogy fogalmazva: a megoldások és indoklások a KEBA és AZ Erste Befektetési Zrt. munkatársainak véleményét tükrözik.

Kérjük, böngésszétek végig a dokumentumot. Amennyiben az ez alapján számolt eredményetek nem egyezne meg a hamarosan publikálandó eredménytáblázatban található pontszámotokkal, jelezzétek azt a keba@brokerkepzo.hu címre küldött email-lel.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük