banner

1. teszt – 2013. 11. 06.

Szerző:

1. Teszt 2013. 11. 06. 15-17 óra
 

A tesztet a baloldalt látható „Belépés a versenyfelületre” ikonra, vagy erre a közvetlen linkre LINK kattintva érhetitek el 2013. 11. 06-án, szerdán, 15 és 17 óra között. Az Ilias versenyfelületre azzal a felhasználónév-jelszó párossal tudtok belépni, amellyel a honlapra regisztráltatok. Kérjük a csapatokat, hogy próbálják ki a belépést, hogy az esetleges problémák minél hamarabb kiderüljenek. Ilyen esetben értesítsétek informatikusunkat: a helpdesk@aleasgroup.com címen vagy a a 06 (1) 909 1164-as telefonszámon.

A online tesztfelületre várhatólag hétfőn délutántól (vagy kedden) be tudtok lépni és kipróbálhatjátok egy próbateszt kitöltésével, hogy hogyan is működik. Az „éles” tesztet természetesen csak a forduló napján, 15 és 17 óra között láthatjátok.

A teszt kitöltéséhez kattintsatok a „teszt indítása” gombra, majd kövessétek értelemszerűen az utasításokat. Az egyes kérdések között a „következő” és az „előző” gombbal navigálhattok, illetve ki is hagyhattok kérdéseket, hogy majd a végén térjetek vissza rájuk.

Figyeljetek oda arra, hogy csak akkor rögzíti a rendszer a válaszaitokat, ha a kérdések megválaszolása után a „Kérdéslista” gombra kattintotok, majd itt „Befejezés” gombra. Vigyázzatok! Még egy megerősítés kell: alul, a „Folytatás” gomb, ami után az „Igen, be akarom fejezni a tesztet” gomb jelenik meg. Erre kattintva fejezitek be a tesztet.


Fontos, hogy a fordulók alatt limitált az idő, azaz a megoldásokat csak 17 óráig engedi a rendszer elküldeni.

 

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük