banner

1. teszt (2012. 11. 07. 15-17 óra)

Szerző:
 
Tisztelt Diákok!
 
Az 1. tesztet 2012. november 07-én, szerdán, 15 és 17 óra között tölthetitek ki az Ilias felületen, amit a hamarosan aktiválandóBelépés a versenyfelületre” gombra kattintva tudtok elérni. 17:00 után a rendszer nem fogad el megoldásokat!
 
Az Ilias felület védett, minden csapat azzal a felhasználónévvel és jelszóval léphet be, amit a kebaverseny.hu oldalra történt regisztráció során kapott. Kérjük a csapatokat, hogy ellenőrizzék, hogy sikerül-e a belépés! Amennyiben valaki nem tud belépni, ne essen pánikba! Jelezze a problémát (általános és szervezési esetben) a keba@brokerkepzo.hu  vagy (informatikai probléma esetén) a helpdesk@aleasgroup.com  címre írt emaillel, vagy sürgős esetben hívja a 06 70 222 4240-es mobilszámot (KEBA), illetve (informatikai probléma esetén) a 06 (1) 909 1164es telefonszámot (Aleas helpdesk) és segítünk.
 
Figyelem: Informatikai biztonsági okokból erősen javasoljuk, hogy a tesztet csak egy gépről töltsétek ki!
 
Az Ilias felületét egyszerű kezelni*, de figyeljetek oda arra, hogy a rendszer többszöri megerősítést kíván, mielőtt véglegesen lezárhatnátok a tesztet.
 
Amennyiben adott csapatoktól jelzést kapunk arról, hogy technikai problémák miatt nem tudják kitölteni a tesztet, a honlapon elérhetővé tesszük majd a teszt letölthető verzióját is. Ez esetben a letöltött file tartalmazza majd a beküldéshez szükséges információkat.
 
Az  a csapat, amely a legjobb eredményt éri el az 1. fordulóban, jogosult lesz a fordulónyereményre, mely a Pénziránytű Alapítvány felajánlása révén Kenesei András: Őszinte részvényem c. könyve, valamint az 1-3. helyezett csapat tagjai egy-egy bankjegy brikettet kapnak. (Ha több csapat is holtversenyben végez az 1. helyen, akkor közülük a leggyorsabb csapaté lesz a fordulónyeremény. Ugyanakkor felhívjuk a csapatok figyelmét az óvatosságra, nehogy kapkodás miatt veszítsenek pontokat!)
 

*„Ilias gyorstalpaló”
 
A teszt kitöltéséhez kattintsatok a „teszt indítása” gombra, majd kövessétek értelemszerűen az utasításokat. Az egyes kérdések között a „következő” és az „előző” gombbal navigálhattok, illetve ki is hagyhattok kérdéseket, hogy majd a végén térjetek vissza rájuk.
Figyeljetek oda arra, hogy csak akkor rögzíti a rendszer a válaszaitokat, ha a kérdések megválaszolása után a „Kérdéslista” gombra kattintotok, majd itt „Befejezés” gombra. Vigyázzatok! Még egy megerősítés kell: alul, a „Folytatás” gomb, ami után az „Igen, be akarom fejezni a tesztet” gomb jelenik meg. Erre kattintva fejezitek be a tesztet.
 
Egy, 5 kérdésből álló „Próba teszt„-en mindezt hétfőtől ki is próbálhatjátok. Ennek az eredménye nem számít bele a versenybe. A mintatesztet ugyanúgy egyszer tölthetitek ki, mint az éles tesztet.
 
Jó versenyzést!
 
A KEBA csapata:
06 70 222 4240
Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük