banner

1. teszt 2011. 10. 26.

Szerző:

 

Tisztelt Diákok!
 
Az 1. tesztet október 26-án, szerdán, 15 és 17 óra között tölthetitek ki az Ilias felületen, amit a „Belépés a játékfelületre” gombra kattintva tudtok elérni.
 
Az Ilias felület védett, minden csapat azzal a felhasználónévvel és jelszóval léphet be, amit a kebaverseny.hu oldalra történt regisztráció során kapott. Amennyiben valaki nem tud belépni, ne essen pánikba! Jelezze a problémát a keba@brokerkepzo.hu  és a helpdesk@aleasgroup.com  címekre írt emaillel, vagy sürgős esetben hívja a 36-1-501-4260es telefonszámot és segítünk. (Az a 30-40 csapat, akiknek manuálisan gyártottunk jelszót, akkor is azzal a jelszóval tud belépni, ha később az automatikusan készült jelszó is megérkezett!)
 
Figyelem: Informatikai biztonsági okokból erősen javasoljuk, hogy a tesztet csak egy gépről töltsétek ki!
 
Az Ilias felületét egyszerű kezelni*, de figyeljetek oda arra, hogy a rendszer többszöri megerősítést kíván, mielőtt véglegesen lezárhatnátok a tesztet.
 
Amennyiben valami miatt technikai problémátok támadna (pl. szélsőségesen belassulna az internet), rendelkezésetekre áll majd a teszt letölthető verziója, 15 óra után (azaz nem 1500-kor, hanem kicsit később).  Hangsúlyosan kérünk mindenkit, hogy ezt csak abban az esetben használja, ha az Ilias nem működne (a word doc file-ok javítását ugyanis csak egyenként, manuálisan tudjuk majd végezni).

 
Letölthető verzió linkje (csak akkor használjátok, ha az Ilias-szal problémátok lenne!): LETÖLTHETŐ VERZIÓ
 
Mivel a teszt kitöltéséhez nincs szükség arra, hogy a kebaverseny.hu oldalra belépjetek, emiatt a „Keba belépés” modult a tesztforduló kezdetén átmenetileg inaktiváljuk.
 

*„Ilias gyorstalpaló”
 
A teszt kitöltéséhez kattintsatok a „teszt indítása” gombra, majd kövessétek értelemszerűen az utasításokat. Az egyes kérdések között a „következő” és az „előző” gombbal navigálhattok, illetve ki is hagyhattok kérdéseket, hogy majd a végén térjetek vissza rájuk.
Figyeljetek oda arra, hogy csak akkor rögzíti a rendszer a válaszaitokat, ha a kérdések megválaszolása után a „Kérdéslista” gombra kattintotok, majd itt „Befejezés” gombra. Vigyázzatok! Még egy megerősítés kell: alul, a „Folytatás” gomb, ami után az „Igen, be akarom fejezni a tesztet” gomb jelenik meg. Erre kattintva fejezitek be a tesztet.
 
A "Mintateszt"-en mindezt ki is próbálhatjátok. Ennek az eredménye nem számít bele a versenybe. A mintatesztet ugyanúgy egyszer tölthetitek ki, mint az éles tesztet.
 
Jó versenyzést!
 
A KEBA csapata:
06 70 222 4240
Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük