banner

1. Szimuláció (2011. november 9. 15-19)

Szerző:


1. szimuláció (2011. november 9. 15-19 óra)

 
A szimulációt ugyanúgy tudjátok majd elérni, mint a tesztet: az Ilias felületen, amit a Belépés a játékfelületre gombra kattintva tudtok elérni, ott pedig majd a "KEBA Szimuláció 2011" gombra kell majd kattintani.
 
ELőfordulhat, hogy az oldalunk belassul; ha így történne, kérjük, legyetek türelmesek.
 
Erre a linkre kattintva tudjátok ellenőrizni, hogy a számítógépetek alkalmas-e a szimuláció futtatására (pl. az adott gépen megfelelően friss böngésző és Flash Player található-e). Ne feledjétek: hangfalakra is szükség lesz! Ellenőrző Link
 
Figyelem: Informatikai biztonsági okokból erősen javasoljuk, hogy a szimulációt csak egy gépen indítsátok el!
 
Probléma esetén hívjátok az Aleas helpdesket: 36-1-501-4260, vagy írjatok nekik: helpdesk@aleasgroup.com
 
A szimuláció gondolkodás nélküli végigkattintgatásához kb. 30 perc szükséges. A játékidő hossza így attól függ, hogy a 30 döntési pontnál mennyit tanakodtok (a tavalyi tapasztalat szerint a szimuláció kb. annyi időt igényel, mint egy tesztforduló).
 

 
Szerepetek szerint pénzügyi tanácsadók lesztek egy brókercégnél. A munka lényege, hogy az ügyfél igényeit feltérképezve a számára legjobb befektetési lehetőségeket kell megtalálni, illetve, a kérdésere a legszakszerűbben kell(ene) válaszolni.
Három szereplőtársatok lesz a történetben: egy nagytudású bróker, aki tapasztalatánál fogva tanácsokkal segít benneteket, egy magabiztos gyakornok, aki nézeteit lépten-nyomon kifejti, és egy üzletasszony, aki az ügyfeletek lesz.
A történet bizonyos pontjain döntenetek kell a felajánlott három lehetőség közül. Többnyire a legjobb megoldásért 1, a kevésbé jóért 0,5, a rossz válaszért 0 pont jár majd, de előfordul olyan döntési pont is, ahol két egyformán jó választás is lehet.
A program a döntéseiteket menti és pontozza, így a szimuláció eredményét a döntéseitek helyessége fogja meghatározni. A pontszámokat NEM fogjátok látni, ezt csak a forduló lezárta után tudhatjátok meg.

Ha egy adott ponton nem vagytok biztosak a helyes válaszban, a döntési pont előtti jelenetet ismét lejátszhatjátok a képernyő alján látható visszajátszás gomb segítségével. De vigyázzatok: a döntéseket viszont nem lehet visszavonni! (Azaz itt az egyes döntéseket nem lehet majd többször is megerősíteni, mint a tesztforduló alatt.)

A sikerhez nemcsak szakmailag kell felkészültnek lennetek, hanem az ügyfél igényeit, céljait is meg kell értenetek, elmerülve a pénzügyek világában.

Cikkkategóriák:
Kategória nélkül

Mondja el véleményét

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük