banner

Röviden

Szerző:
Avatar

Tőzsdejáték középiskolásoknak
2018/2019 tanév

A verseny rövid leírása

 

Az alábbiakban a verseny legfontosabb elemeit mutatjuk be. A részletesebb leírás a “Szabályzat” menüpontban olvasható, kérjük, azt is tekintsétek át.

FIGYELEM! AZ alábbi időpontok egyelőre tervezett időpontok.

1. Regisztráció (2018. október  –  2018. november 07.)

A versenyre, ahova 3 fős csapatok jelentkezhetnek. 2018. október 01. és  2018. november 06. között lehet regisztrálni. Figyelem! Kétszer kell regisztrálni: először a weblapon, utána pedig – ugyanolyan csapatnévvel! -az Erste Traderben. A csapatneveteket ti választjátok, de kérjük, a csapatnevetek után írjátok be az iskola OM azonosítóját is. Ez nekünk nagy segítség a csapatok megfelelő azonosításához. (A határon túli csapatok adjanak meg egy fiktív számsort.)

A regisztrációs periódus alatt is érdemes gyakorolni. A kereskedést az Erste Trader felületen gyakorolhatjátok (a verseny indulásakor visszaáll az alaphelyzet), a honlapon elérhető videós játékokkal, oktatóvideókkal, játékokkal pedig a tesztfordulókra készülhettek.

 

2. A verseny selejtezője (2018. november 07. – 2019. január 09-11.)

2.1. Online tesztek az Ilias tesztfelületen Kezdés: 2018. november 07.

2.2. Hozamverseny az Erste Trader felületen Kezdés: 2018. november 07.

FONTOS: A selejtező mindkét felére külön kell regisztrálni. Először a weblapra, majd az Erste Trader-re. Mindkét helyen ugyanazt a csapatnevet adjátok meg. A regisztráció akkor lesz teljes, ha a regisztráció során tőlünk kapott emailben lévő linkre rákattintotok, ezzel megerősítve a regisztrációtokat.

 

3. A verseny elődöntője és döntője (2018. február)

A selejtező lezárultával a legjobb 10-10 csapat folytathatja a küzdelmeket a verseny elődöntőjében, majd döntőjében. A döntőre várhatólag 2018. február végén kerül sor. Az elődöntőbe kerülés szabályait a Szabályzat részletezi.

 

4. Nyeremények

A felvezető játékkampány és a verseny díjazásáról a “Nyeremények” menüpontban olvashatsz részletesen. A díjaknak két fő típusa van:

4.1. Szakmai díjak: pl. 100 órás brókerképző tanfolyam, gyakornoki munkalehetőség brókercégnél, befektetési konferencia.

4.2. Értékes tárgynyeremények: okosórák, speciális pendrive-ok és még sok más…

 

Ha megvan a csapat 3 tagja, akkor irány a regisztráció!

Cikkkategóriák:
A verseny szabályai

Hozzászólások lezárva.

KEBA menü