banner

Indul a 2017/18-as verseny!

Szerző:

Tisztelt Diákok, tisztelt Felkészítő Tanárok!

A regisztrációs időszak a végéhez közeledik és hamarosan elindul a verseny selejtezője, hiszen 2017. november 08-tól elérhető lesz az  ILIAS felületen az 1. online teszt, valamint „élesbe” fordul az Erste Trader verseny is.

(Ha az ILIAS regisztráció után nem kaptok emailt, írjatok a helpdesk@aleasgroup.com emailcímre, vagy hívjátok a 06 1 909 1164-as számot és manuálisan aktiváljuk a regisztrációtokat. De ezelőtt kérjük ellenőrizzétek a SPAM/Promóciós/stb. mappákat, mert az általunk küldött email oda is kerülhetett. Ugyanez a helyzet az Erste Trader regisztráció esetében.)

1. Az ILIAS felületen 2017. november 08. 15 órától lesz elérhető az első online teszt, egészen 2017. november 15. 18 óráig. Ezalatt az egy hét alatt kell azt az ILIAS versenyfelületre belépve kitöltenetek. A teszt 20 feleletválasztós kérdést tartalmaz majd, minden kérdésnél csak egy választ tudtok bejelölni. A kérdéssort bármikor félbehagyhatjátok és később folytathatjátok, de csak november 15. 18 óráig. A kitöltést és a mentés módját majd az Iliasra belépve láthatjátok majd.

Ha az 1. tesztforduló ideje alatt ILIAS belépéssel, a teszt kitöltésével (annak technikai vonatkozásival) kérdésetek támad, akkor hívjátok a 06 1 909 1164-as számot (9 és 17 óra között), vagy írjatok a helpdesk@aleasgroup.com emailcímre. Amint tudunk, válaszolunk.

A kérdéssor, mint azt már korábban is kommunikáltuk, erősen támaszkodik az „Ajánlott irodalom” menüben olvasható tartalmakra: a Pénziránytű Alapítvány tankönyvére, a honlapunkon elérhető e-book-ra és videóra, de a kérdéssor 20%-át a Facebookos Tőzsde-kvíz applikáció is segítheti, valamint lesznek aktuális, a sajtóban megjelenő hírekkel kapcsolatos kérdések is.

Az applikáció továbbra is elérhető lesz a Facebookon, de a hozzá kapcsolódó nyereményjáték november 08-én lezárul.

2. Az Erste Trader felület már a verseny indulása előtt is elérhető minden regisztrált csapatnak és erősen javasoljuk, hogy még a verseny indulása (szintén november 08.) előtt gyakorolják a tőzsdei megbízásokat, ismerkedjenek meg a felülettel. Nyugodtan kereskedhetnek is, hiszen november 08-án visszaáll a 10.000.000 Forintos kezdő egyenleg. Az elmúlt években más-más stratégiák is eredményt hoztak, de az mindenképp fontos, hogy értsétek, hogy mikor-mit csináltok, ehhez a „Trader oktatóanyagok” és a „Szakmai videók” modul ad kiinduló támpontot.

Az Erste Traderrel kapcsolatban érdeklődhettek:

helpdesk@erstetrader.hu

Erste Trader Ügyfélszolgálat: 06-1-2355-151

Fontos szabály, hogy a selejtező mindkét részén indulni kell, nemcsak azért, mert a Szabályzat előírja :), hanem azért is, mert csak azon csapatoknak van érdemi esélye a végső győzelemre, akik mindkét rész kapcsán gyakorlatot szereznek.

 

Cikkkategóriák:
Hírek

Hozzászólások lezárva.