banner

Hasznos APP-ok

Szerző:

Összegyűjtöttünk pár hasznos applikációt, mely hasznos lehet a tőzsdézők számára.

Erste Trader

Ennek segítségével akár egy kémia és egy törióra közötti szünetben vagy hazafelé a buszon is gyorsan csekkolni tudjátok az árfolyamokat. 🙂 Ugyanakkor természetesen az asztali verziónak (Go) is vannak előnyei, hiszen ott egyszerre tudjátok látni a felület egyes részeit.

Az ET App elérhető androidos készülékekre a Google Play áruházban, valamint iOS-re az App Store-ban.

! Ne felejtsétek el, hogy nem „Élő”, hanem „Szimulció” módban tudtok csak belépni!


Nem muszáj mindig belépni az ET felületre, ha csak az árfolyamokat akarjuk figyelni, vagy esetleg olvasgatni akarunk. Pár app-ot javaslunk csak, és persze az app-ok mögött álló újságokat ezek nélkül is el lehet érni.

Webull

Az amerikai részvények figyelésére az egyik legjobb megoldás a bármelyik mobilos eszközre letölthető, angol nyelvű Webull applikáció. Előnye, hogy a rajta található adatok élőben frissülnek és tartalmazzák a legjobb vételi és eladási ajánlatot is, így ha az amerikai piacon akartok üzletet kötni és biztosak akartok lenni, hogy mely áron valósulna meg, akkor érdemes az applikációnak a segítségével beadni a megbízást.

Yahoo Finance

A Yahoo Finance az egyik legkedveltebb oldal a tőzsdézők számára. Egyrészt egy hírportál, másrészt tartalmaz elemzői várakozásokat, pénzügyi kimutatásokból származó adatokat – ezek nem mindig megfelelő pontosságúak -, bennfentes ügyleteket, valamint elég jó a grafikonrajzolója (a verseny FB-os kampányához készített posztok is ezzel készültek). Létrehozhatunk egy virtuális részvényportfoliót is. A Budapesti Értéktőzsdét is ismeri, viszont hátránya, hogy elsősorban a PC-re van optimalizálva.

Seeking Alpha

Ez egy amerikai, alapvetően kisbefektetőknek szóló újság és blog, rengeteg tipp és elemzés található rajta. Főként amerikai részvényekre koncentrál. Kérhetünk értesítéseket, ha pl. egy adott vállalattal kapcsolatban hír jön ki, vagy az árfolyam nem a megszokott módon mozog.

Stooq

Egy lengyel üzleti lap appja, könnyen, kicsit régies, de gyorsan áttekinthető. Előnye, hogy ismeri a BÉT-et is, azaz itt egy helyen lehet bekedvencelni pl. az amerikai Apple, a francia L’Oréal, a lengyel KGHM és a magyar Richter részvényeket.

BÉT Tőzsde App

A Budapest Értéktőzsde applikációja. Egyszerű, jól kezelhető, de természetesen a BÉT-en forgó értékpapírok szerepelnek benne.


Vannak olyan appok is, amelyek a tesztekre való felkészülést is segíthetik, de jelenleg magyar nyelvűről nincs tudomásunk. (Ha valaki tud, jelezze és kirakjuk!)

Cikkkategóriák:
Egyéb

Hozzászólások lezárva.