banner

„Ha nemcsak a kémia vagy a töri a fontos…”

Szerző:

TŐZSDEJÁTÉK KÖZÉPISKOLÁSOKNAK 2018

A mai nappal (november 7.) kezdetét veszi a Tőzsdejáték!

Már reggel élesedett az Erste Trader. A küzdelem itt folyamatosan fog menni egészen január 11-ig. Az ET felületre az ET regisztráció során kapott User ID+jelszó párossal léphettek be.

Ma 15 órától elérhető lesz az 1. tesztforduló az Ilias felületen. A tesztet egészen november 14. 18 óráig érhetitek el. A tesztet félbe is hagyhatjátok, de november 14. 18 óráig mindenképp be kell fejeznetek. Az ezzel kapcsolatos részletes instrukciókat alaposan olvassátok el, az Ilias felületére belépve. (Szolg. közl.: az ajánlott itrodalomban szereplő két képregény jelenleg nem, vagy korlátozottan elérhető.)

 

 

KEDVES KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK!
(és persze minden más érdeklődő)
A Brókerképző Alapítvány a 2018/19-es tanévben is megrendezi a Tőzsdejáték középiskolásoknak játékot! Örömmel írjuk, hogy ez már a 19. verseny és így természetesen az ország legrégebb óta folyó pénzügyi témájú versenye! A verseny célja kettős. A fő cél természetesen az, hogy olyan képességekre és készségekre tegyetek szert, melyek akár már most, de a későbbi évek során hasznosak lehetnek. Azaz nem az a cél, hogy a versenyre évről-évre jelentkező 1000+ diák később mind-mind tőkepiaci szakember (pl. elemző, bróker) legyen, hanem “csak” az, hogy megfontoltabbak és körültekintőbbek legyenek a pénzügyeikben, mint a korábbi generációk. (lásd: devizaalapú hitelek, Quaestor, „Bróker Marcsi”)

Ugyanakkor az sem titok, hogy a versenyben legjobban szereplők egy része ma már befutott vállalkozó, vagy a tőkepiaci szektorban tevékenykedő elemző és ehhez  – nyilván sok egyéb mellett – az egyik ugródeszka a verseny volt.

Bárhogyan is legyen, a cél a szórakozás is, hiszen enélkül hogyan is lehetne devizákkal, arannyal és részvényekkel foglalkozni? 🙂

ÉRDEMES LENNE ELKERÜLNI AZ ELŐZŐ GENERÁCIÓ ÁLTAL ELKÖVETETT PÉNZÜGYI BAKLÖVÉSEKET?

ÉRDEMES LENNE MEGTANULNI BÁNNI A PÉNZZEL?

Ha megvan a csapathoz szükséges 3 fő, akkor irány a regisztráció:

(A regisztráció 2018. novenver 13-án lezárult!)

Igen, két helyen is regisztrálni kell. Erről és a versenyről bővebb információkkal a fenti és az oldalsó menüpontok szolgálnak.

*Lásd a “Miért érdemes” menüpontban szereplő promóvideókat!

Cikkkategóriák:
Egyéb · Hírek

Hozzászólások lezárva.