banner

Fordulónyeremények 2017/18

Szerző:
KEBA admin

Bár az elődöntőbe a 4 tesztfordulón elért összesített eremény alapján lehet bekerülni, de azért minden egyes tesztforduló után is hirdetünk győztest. 🙂 A győztes az oklevélen kívül mindig valamilyen kisebb aprósággal gazdagodik.

Az 1. forduló győztese a pénzlesők a Szerencsi SzC Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziumából! A csapat tagjai: Kotán Beatrix, Suller Janka és Krakkai Bianka. Felkészítő tanáruk: Tóbiás Gábor.

 

A 2. forduló győztese a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium “Részvényhuszárok” csapata! A csapat tagjai: Vojcskó Dániel, Konyári Nándor és Székely Mihály. Felkészítő tanáruk: Pinczés László.

 

A 3. forduló győztese a Szuperkecske a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnáziumból! A csapat tagjai: Kovács Roland Zoltán, Szilágyi Máté és Szepesi Tibor. Felkészítő tanáruk: Kozma Sándor.

 

A 4. forduló győztese a Ministráns fiúk a makói HSZC Návay Lajos Szakgimnáziumából, Szakközépiskolája és Kollégiumából. A csapat tagjai: Berec Márk, Baranyi Attila és Gyenge Kristóf. Felkészítő tanáruk: dr. Szabó Tibor.

Cikkkategóriák:
Eredmények

Hozzászólások lezárva.

KEBA menü