banner

2018. Ilias 1-2. teszt eredmény

Szerző:
KEBA admin

Kedves Ifjú Tőzsdecápák.

Tisztelt Felkészítő Tanárok,

A 2018/19-es Tőzsdejáték második tesztje is lezárult. Az eremények most már kicsit jobban szóródnak, volt ugyanis pár fogós feladat. Azért kilenc csapaton most sem sikerült kifogni, gratulálunk nekik és persze a többieknek is! 🙂

Jelen pillanatban hét csapat áll maximális ponttal, de már most érdemes matekozni, mert közülük 6 egy iskolából van – és a Versenyszabályzat szerint egy iskolából csak 2 csapat juthat a tesztágról az elődöntőbe, azaz jelenleg kb. a 15. csapat is továbbjutó helyen áll. (A Trader ágnál ilyen kikötés nincs.)

A ranglista innen tölthető le:

2018. Ilias 1-2. teszt eredmény

A teszt során érzékelhettétek, hogy egyre jobban elmozdulunk a tőkepiacok felé és azt is, hogy a kérdéssor szerkezete és jellege követi az “Ajánlott irodalom 2018” menüpontban leírtakat. Így lesz ez majd a harmadik forduló esetében is!

Pár javaslat:

  • Osszátok fel egymás között a cikkeket, videókat!
  • Nem kell mindent betéve tudni, de hasznos, ha tudjátok, hogy mit hol lehet gyorsan kikeresni, utánanézni! Az eddigi tesztekből is láthattátok, hogy vannak olyan kérdések, amelyekre nehéz csak úgy “kiguglizni” a választ.
  • A tesztkitöltés során célszerű a “logikusnak tűnő” állításokat is ellenőrizni!
  • Ha van rá mód, érdemes nem egy kemény duplaórás fizika fakt után “beesni” a Tőzsdejáték tesztre. Legyetek inkább kipihentek!

Ne feledjétek, hogy az esetleges sikeres teszteredmények még nem jelentenek önmagukban továbbjutást az elődöntőbe, ahhoz az Erste Traderen is megfelelő aktivitásra is szükség (és fordítva). Részletek a Versenyszabályzatban!

A második fordulót hibátlanul kitöltő csapat közül sorsolással fog eldőlni, hogy ki nyeri a fordulónyereményt. A nyereményüket a héten postázzuk.

 

 

Cikkkategóriák:
Eredmények · Hírek

Hozzászólások lezárva.

KEBA menü