banner

Röviden

Szerző:

Tőzsdejáték középiskolásoknak
2017/2018 tanév

A verseny rövid leírása

 

Az alábbiakban a verseny és a versenyt megelőző felvezető játékkampány legfontosabb elemeit mutatjuk be. A részletesebb leírás a “Szabályzat” menüpontban olvasható, kérjük, azt is tekintsétek át.

1. Regisztráció és egyéni Tőzsde-kvíz a Facebook-on (2017. október  –  2017. november 07.)

1.1. A versenyre, ahova 3 fős csapatok jelentkezhetnek. 2017. október 02. és  2017. november 07. között lehet regisztrálni. Figyelem! Kétszer kell regisztrálni: először a weblapon, utána pedig – ugyanolyan csapatnévvel! -az Erste Traderben. A csapatneveteket ti választjátok, de kérjük, a csapatnevetek után írjátok be az iskola OM azonosítóját is. Ez nekünk nagy segítség a csapatok megfelelő azonosításához.

1.2. A regisztrációs periódus alatt kerül sor a felvezető játékkampányra. A Tőzsde-kvíz a honlapunkról vagy közvetlenül a Facebook-ról is indíthatóak. A versenyhez képest fontos különbség, hogy ez egyéni játék, emiatt a felvezető játékkampányban való részvétel nem helyettesíti a csapatregisztrációt! A Tőzsde-kvízhez nem kell előzetesen regisztrálni, viszont ha szeretnéd, hogy jogosult legyél a nyereményekre, akkor meg kell adnod a nevedet és legfontosabb elérhetőségeidet. A Pénzügyi foci is a rendelkezésetkre áll, ehhez viszont nem kapcsolódik nyereményjáték.

 

2. A verseny selejtezője (2017. november 08. – 2018. január 10-12.)

A verseny 2017. november 08. és 2018. január 10-12.. között zajlik majd, a következő rendben:

2.1. Online tesztek az Ilias tesztfelületen Kezdés: 2017. november 08.

2.2. Hozamverseny az Erste Trader felületen Kezdés: 2017. november 08.

FONTOS: A selejtező mindkét felére külön kell regisztrálni. Először a weblapra, majd az Erste Trader-re. Mindkét helyen ugyanazt a csapatnevet adjátok meg. A regisztráció akkor lesz teljes, ha a regisztráció során tőlünk kapott emailben lévő linkre rákattintotok, ezzel megerősítve a regisztrációtokat.

 

3. A verseny elődöntője és döntője (2018. február)

A selejtező lezárultával a legjobb 10-10 csapat folytathatja a küzdelmeket a verseny elődöntőjében, majd döntőjében. A döntőre várhatólag 2018. február végén kerül sor.

 

4. Nyeremények

A felvezető játékkampány és a verseny díjazásáról a “Nyeremények” menüpontban olvashatsz részletesen. A díjaknak két fő típusa van:

4.1. Szakmai díjak: pl. 100 órás brókerképző tanfolyam, gyakornoki munkalehetőség brókercégnél

4.2. Értékes tárgynyeremények: okosórák, speciális pendrive-ok és még sok más…

 

Ha megvan a csapat 3 tagja, akkor irány a regisztráció!

Cikkkategóriák:
A verseny szabályai

Hozzászólások lezárva.

KEBA menü